Moderne rozetten

Ook in een modern interieur past een rozet goed als plafondafwerking. Naast moderne rozetten bestaat het assortiment ook uit klassieke rozettengeornamenteerde rozetten en XL rozetten.
 

Geproduceerd van de beste grondstoffen!
De rozetten zijn gemaakt van hoogwaardige PU, die de kwaliteitskenmerken van kunststof combineren met de uitstraling van gips. Onze rozetten zijn licht van gewicht, schok- en waterbestendig én direct overschilderbaar in tegenstelling tot rozetten van gips, die zijn zwaar en breekbaar! R07
Klein en strak model
Diameter: 26,0 cm
Diktemax: 3,0 cm 
R66
Plafondring, kan gebruikt worden om plafond of wanddecoratie te vergroten. Ideaal bij een rozet.
Diameter: 54,5 cm
Binnen diameter: 43,0 cm
Diktemax: 2,4 cm R76
Eenvoudige moderne rozet met enkele concentrische ringen. Rozet R77 is een licht geornamenteerde uitvoering van deze rozet.
Diameter: 62,0 cm
Diktemax: 4,1 cm Moderne rozet kopen? 
Heeft u al een keuze kunnen maken uit 1 van deze moderne rozetten of wilt u voor meerdere rozetten een prijs ontvangen? Vraag eenvoudig uw offerte aan!

 

STYQX adviseert en komt bij u thuis!
Wij kunnen u goed adviseren om uw woning te voorzien van moderne rozetten, ook komen wij bij u thuis heel Nederland en België met onze samples en ideeën! 

Alle producten van Orac Decor® en Arstyl® kunt u bij ons bestellen. Door ruime voorraad bij onze leveranciers kunnen wij alle producten snel leveren.

De moderne rozetten kunnen door onze vakman bij u thuis gemonteerd worden. Wij zijn natuurlijk gecertificeerd door Orac Decor®, zo bent u er zeker van dat er werk van hoge kwaliteit geleverd wordt. STYQX heeft alles onder 1 dak en ontzorgt u compleet!
 

Kunnen wij u helpen? Vraag het Jelle:

 

Uw vraag :
Naam :
E - mail :