Incl.
BTW
Klantenservice
+31 166 611 139
5 / 5
100% van 100
Toon alle 28 reviews
Zoeken

Vandaag t/m maandag 20-05 is onze showroom gesloten. Momenteel zijn we te bezoeken in stand D3 op The Art of Living Woon- en Designevent.

Zaagservice voor wandlijsten

Bespaar eenvoudig op montagekosten door jouw wandlijsten zelf te monteren! Voordat je kunt beginnen met de montage van de wandlijsten moeten ze natuurlijk eerst op maat en eventueel in verstek gezaagd worden. Je hoeft je geen zorgen te maken als je niet over het juiste gereedschap beschikt. Wij staan met onze handige zaagservice voor jou klaar, zodat je uiteindelijk kunt genieten van een professioneel resultaat zonder extra kosten.

Welke producten kunnen gezaagd worden?

Wij kunnen alle wandlijsten voor jou op maat zagen. Het is mogelijk om de wandlijsten recht af te laten korten of in het verstek te laten zagen, alle voorkomende hoeken zijn mogelijk. Het is momenteel niet mogelijk om overige lijstwerk, wandpanelen en PVC vloeren door ons op maat te laten zagen.

Wat zijn de kosten?

Het op maat zagen van producten bieden we aan vanaf € 49,95 (incl. 21% BTW). Afhankelijk van de hoeveelheid en het type product kunnen de kosten hoger zijn. Nieuwsgierig naar wat de kosten zijn voor jouw project? Vraag eenvoudig een offerte aan per mail.

Wat is de levertijd?
De op maat gezaagde producten kunnen doorgaans binnen enkele werkdagen afgehaald worden in Halsteren (NL). Liever laten bezorgen? Geen probleem! Wij bezorgen de producten ook graag bij jou thuis.
Hoe maak ik gebruik van de zaagservice?

Je maakt eenvoudig gebruik van onze zaagservice door je wensen door te geven per mail. Je ontvangt eerst een vrijblijvende offerte waar de gewenste producten incl. maatvoering / gewenste hoeken op vermeld staan. Nadat je een laatste check hebt gedaan en akkoord bent gegaan met onze offerte gaan we voor jouw aan de slag!