Klantenservice
+31 166 611 139
5 / 5
100% van 100
Toon alles 19 reviews
Zoeken

Profiteer nu van 10% korting op bijna alles, gebruik kortingscode 'nazomer10'. PVC vloeren zijn uitgesloten van deze actie.

Zaagservice van STYQX

Bespaar op montage kosten door de sierlijsten, wandpanelen of plinten zelf te monteren! Afhankelijk van hoe u de producten wilt gaan toepassen moeten de producten natuurlijk eerst op maat gezaagd worden. Wellicht heeft u hier niet het juiste gereedschap voor in huis. Daarom bieden wij onze super handige zaagservice aan. We zagen de producten machinaal of met de hand, dat is afhankelijk van het formaat van het product. We kunnen de plinten, sierlijsten of panelen naast het recht afkorten ook in verstek zagen, alle voorkomende hoeken zijn mogelijk. Het is niet mogelijk om PVC vloeren door ons op maat te laten zagen.

Hoe kunt u gebruik maken van onze zaagservice?
U maakt eenvoudig gebruik van onze zaagservice door uw wensen door te geven per mail (info@styqx.nl). Uw ontvangt eerst van ons een offerte waar de gewenste prodcuten incl. maatvoering op vermeld staan. Nadat u een laatste check heeft gedaan en akkoord bent gegaan met onze offerte gaan we voor u aan de slag en worden de op maat gezaagde producten doorgaans binnen enkele werkdagen bij u bezorgd.

Tarieven zaagservice

  • 1 t/m 50 zaagsnedes (recht of verstek) € 49,99
  • Extra zaagsnede € 1,00

Bovenstaande prijzen zijn incl. 21% BTW


Voorbeeld berekening aantal zaagsnedes
We nemen als voorbeeld dat er 7 rechthoekige kaders naast elkaar gewenst zijn op een wand. De kaders zijn in dit voorbeeld 200 cm hoog en 80 cm breed. 1 kader bestaat uit 4 wandlijsten (2 stuks van 200 cm en 2 stuks van 80 cm lang) die aan beide uiteinden in het verstek worden gezaagd. Elke benodigde wandlijst moet dus 2 keer gezaagd te worden, per kader moet er dan 8 keer gezaagd worden. Er zijn 7 kaders gewenst wat betekend dat er in totaal 56 zaagsnedes gemaakt moeten worden. 1 t/m 50 zaagsnedes kosten € 49,99. Elke extra zaagsnede, in dit voorbeeld 6, kost € 1,00 per zaagsnede. Als we dat bij elkaar optellen kost de zaagservice voor dit voorbeeld € 55,99.