Incl.
BTW
Klantenservice
+31 166 611 139
5 / 5
100% van 100
Toon alle 28 reviews
Zoeken

Vandaag t/m maandag 20-05 is onze showroom gesloten. Momenteel zijn we te bezoeken in stand D3 op The Art of Living Woon- en Designevent.

Retourneren

U heeft het recht om (de meeste) producten binnen 14 dagen na ontvangst te retourneren. De kosten en het risico voor het retourneren van de door ons geleverde producten zijn altijd voor eigen rekening. Het staat je geheel vrij voor welke vervoeder je kiest of dat je het product zelf komt terug brengen in onze showroom te Halsteren. Voorwaarde voor retourneren is dat de producten onbeschadigd en ongebruikt zijn. Ook dienen de producten in originele verpakking te zitten. 

Meld je retourzending altijd aan!
In het geval dat je een product wilt retourneren, dien je altijd voordat je het pakket verzend of terug komt brengen in onze showroom, ons op de hoogte te brengen van de retournering. De retournering aanmelden doe je eenvoudig per mail. Vermeld in je mail het product, het aantal en je bestelnummer. Voeg in de doos altijd uw naam en bestelnummer toe zodat we weten van wie het pakket afkomstig is. Retourzendingen die niet zijn aangemeld of waarvan de afzender onbekend is kunnen we helaas niet verwerken.

Na ontvangst en controle van de retourzending zullen wij het aankoopbedrag (excl. verzendkosten) terugstorten op het bij ons bekende rekeningnummer.

Uitzonderingen
Let op, er zijn uitzonderingen! Wij nemen geen producten retour die onder maatwerk vallen zoals producten die speciaal voor u zijn geproduceerd, gespoten, gecoat of anderzijds aangepast. Zoals bijv. verf of een rozet waarin wij op uw bestelling een gat hebben gezaagd. 

Beschadigd product ontvangen?
Wanneer je een product hebt ontvangen dat beschadigd is, vernemen we dit graag zo snel mogelijk per mail met verschillende foto's van de beschadiging. We zullen je mail in behandeling nemen en zullen je een passende oplossing aanbieden.

Retouradres
STYQX woonprofessionals
Koningsspil 1A
4661 TW Halsteren (NL)