Klantenservice
+31 166 611 139
5 / 5
100% van 100
Toon alles 20 reviews
Zoeken

Momenteel is onze showroom gesloten t/m vrijdag 8 december.
Profiteer van 10% korting met de code 'december10'. PVC vloeren zijn uitgesloten van de kortingsactie.

Retourneren

U heeft het recht om producten binnen 14 dagen na ontvangst te retourneren. Na ontvangst van de retourzending zullen wij het volledige aankoopbedrag (excl. verzendkosten) terugstorten op het bij ons bekende rekeningnummer, mits de producten onbeschadigd en ongebruikt zijn. De geretourneerde producten dienen ook in originele verpakking te zitten. De kosten en het risico voor het retourneren van de geleverde producten zijn altijd voor uw eigen rekening. Het staat u geheel vrij om te kiezen welke vervoeder u kiest of dat u het product zelf komt terug brengen in onze showroom te Halsteren. Indien u gebruik wilt maken om een product te retourneren, kunt u ons een mail sturen om ons op de hoogte te brengen van de retournering.

Let op, er zijn uitzonderingen! Wij nemen geen producten retour die onder maatwerk vallen zoals producten die speciaal voor u zijn geproduceerd, gespoten, gecoat of anderzijds aangepast. Zoals bijv. een rozet waarin wij op uw bestelling een gat hebben gezaagd. 

Beschadigd product ontvangen?
Wanneer u een product heeft ontvangen dat beschadigd is, vernemen we dit graag zo snel mogelijk per mail met verschillende foto's van de beschadiging. We zullen uw mail in behandeling nemen en zullen u een passende oplossing aanbieden.

Retouradres
STYQX
Koningsspil 1A
4661 TW Halsteren (NL)