Incl.
BTW
Klantenservice
+31 166 611 139
5 / 5
100% van 100
Toon alle 28 reviews
Zoeken

Deze week geven we je een leuke korting om de klus voordelig te klaren.
Profiteer nu van 10% korting op je aankoop met de code: zomer10. Reeds afgeprijsde producten uitgesloten. Actie loopt tot 14-07-2024.

Inmeten bij jouw op locatie

Overweeg je om je huis te verfraaien met prachtige sierlijsten, wandpanelen, plinten of een PVC vloer? Dan biedt de inmeetservice van STYQX precies wat je nodig hebt! Tijdens de inmeetafspraak bespreken we jouw wensen voor elke ruimte. Onze deskundige monteur zorgt voor nauwkeurige metingen, waardoor we een solide basis leggen voor jouw project. Met deze gedetailleerde metingen kunnen we de benodigde materialen berekenen en je een gepersonaliseerde offerte aanbieden. Deze dienst is ook super handig als je gebruik wilt maken van de ontwerpservice!

Wat kan er ingemeten worden?

We kunnen indien gewenst vloeren, wanden en plafonds in jouw huis inmeten. Let er wel op dat de ruimten die ingemeten moeten worden volledig toegankelijk zijn voor onze monteur. Daarnaast is het ook mogelijk om zakelijke projecten in te laten meten door ons.

Wat zijn de kosten?

De kosten voor het inmeten zijn afhankelijk van de afstand die we moeten afleggen en de omvang van het project.

  • Tot 25 km van Halsteren (NL) vanaf € 49,95 (incl. 21% BTW)
  • Meer dan 25 km van Halsteren (NL) vanaf € 124,95 (incl. 21% BTW)
  • (Zakelijke) projecten op aanvraag, vraag eenvoudig een offerte aan per mail.
Wanneer kan er ingemeten worden?

We kunnen vaak al binnen enkele dagen komen inmeten indien dat gewenst is, afhankelijk van onze planning. Natuurlijk is het ook mogelijk om alvast een afspraak in te plannen voor een later tijdstip.

Hoe maak ik gebruik van de inmeetservice?

Je maakt eenvoudig gebruik van onze inmeetservice door naar ons te mailen om een afspraak in te plannen voor het inmeten bij jou thuis. Geef gerust de gewenste datum en tijdstip aan, we kijken dan of dit past in onze agenda. We reageren altijd vlot op jou mail!