Klantenservice
+31 166 611 139
5 / 5
100% van 100
Toon alles 20 reviews
Zoeken

Momenteel is onze showroom gesloten t/m vrijdag 8 december.
Profiteer van 10% korting met de code 'december10'. PVC vloeren zijn uitgesloten van de kortingsactie.

Vakkundige montage door gecertificeerde Master Installer

Laat u ontzorgen en maak gebruik van onze montageservice! Wij kunnen de sierlijsten, wandpanelen, plinten en rozetten voor een aantrekkelijke prijs bij u thuis monteren. Onze monteur werkt vakkundig en vlot. Bovendien zijn wij gecertificeerd door Orac Decor® en daarmee Master Installer. Natuurlijk wordt het ontstane afval door ons opgeruimd en meegenomen.

Welke producten kan ik laten monteren?

De dienst 'Montage aan huis' is een service van STYQX. Deze service houdt in dat wij de door u bestelde sierlijsten, wandpanelen, plinten en rozetten vakkundig bij u thuis komen monteren. Deze dienst is super handig als u er zelf geen tijd voor heeft of het juiste gereedschap mist om de producten goed te kunnen monteren. Momenteel behangen wij niet en leggen wij geen klik PVC vloeren.

Hoe worden de gemonteerde producten afgewerkt?

Alle sierlijsten, wandpanelen, plinten en rozetten worden na montage op de wand en/of het plafond netjes rondom gekit met overschilderbare kit met uitzondering van de plinten. De plinten worden enkel aan de bovenzijde gekit na de montage. Stootnaden worden afgwerkt zodat deze nauwelijks tot niet zichtbaar zijn. Na de afwerking is het geheel schilderklaar.

Voldoet mijn wand of plafond voor 'Montage aan huis'?

Een goede voorbereiding is het halve werk. Bekijk daarom vóórdat u gebruik maakt van de dienst 'Montage aan huis' of uw wand of plafond geschikt is voor onze service. 'Montage aan huis' kan enkel plaatsvinden als de ondergrond juist is voorbereidt. De wand en/of plafond dienen vlak, droog, stof- en vetvrij te zijn, alsook vrij van mogelijk loszittende delen zoals behang en slecht stucwerk. Indien nodig, schuur en reinig de ondergrond. In onze algemene voorwaarden staan alle voorwaarden waar aan voldaan moet worden,u leest alle voorwaarden hier. Twijfelt u of uw wand of plafond voldoet? Neem gerust contact op per mail of telefoon.

Welke voorwaarden zijn van toepassing?

Wij voeren graag de dienst 'Montage aan huis' voor u uit. Daarom hebben we in onze algemene voorwaarden voorwaarden opgesteld om mogelijke onduidelijkheden, misverstanden en teleurstellingen te voorkomen. Lees het geheel aandachtig door, mocht u vragen hebben over een voorwaarde dan vernemen we dat natuurlijk graag. De algemene voorwaarden van STYQX zijn van toepassing op alle bestellingen en overeenkomsten.

Wat zijn de kosten voor 'Montage aan huis'?

De hoeveelheid producten en de locatie bepalen de kosten voor de montageservice. We werken niet op urenbasis omdat van te voren niet exact is te bepalen hoelang de montage duurt, dit zorgt ervoor dat u niet van te voren weet hoeveel de montage uiteindelijk kost. Om te voorkomen dat u voor verrassingen komt te staan berekenen wij de kosten aan de hand van de hoeveelheid en locatie, zo weet u van te voren exact wat de montage gaat kosten. Hoe fijn is dat?

Hoe maak ik gebruik van 'Montage aan huis'?

Neem contact met ons op om gebruik te maken van onze montageservice, dit kan per mail, Whats-App of telefonisch. Nadat duidelijk is geworden welke en hoeveel producten u wilt laten monteren voorzien we u van een vrijblijvende offerte per mail.

Montage van wandlijsten door STYQX