Incl.
BTW
Klantenservice
+31 166 611 139
5 / 5
100% van 100
Toon alle 28 reviews
Zoeken

Deze week geven we je een leuke korting om de klus voordelig te klaren.
Profiteer nu van 10% korting op je aankoop met de code: zomer10. Reeds afgeprijsde producten uitgesloten. Actie loopt tot 14-07-2024.

Wij monteren bij jou thuis - perfectie gegarandeerd

Laat je volledig ontzorgen en maak gebruik van onze handige montageservice! Wij kunnen de sierlijsten, wandpanelen, plinten en rozetten voor een aantrekkelijke prijs bij jou thuis monteren. Onze monteur werkt vakkundig en vlot. Bovendien zijn wij gecertificeerd door Orac Decor en daarmee Master Installer. Natuurlijk wordt het ontstane afval door ons opgeruimd en meegenomen. 

Ga voor het hoogst haalbare resultaat

Ontdek de montageservice van STYQX, waar vakmanschap en gemak samenkomen. Onze toegewijde monteur staat klaar om de montage vakkundig en vlot uit te voeren, hij zorgt voor een vlekkeloze montage, waarbij kwaliteit en precisie voorop staan. We streven ernaar om jouw visie tot leven te brengen en tegelijkertijd het proces zo eenvoudig mogelijk te maken. Wij nemen graag het werk uit handen.

Vraag vrijblijvend de montageprijs aan voor jouw project. Bij ons staat klanttevredenheid voorop, en we streven ernaar om je een scherpe en op maat gemaakte offerte te bezorgen die aansluit bij jouw wensen. Het aanvragen van een offerte is eenvoudig, je kunt dit doen via onze contactpagina op de website of door ons simpelweg een mail te sturen.

Kies voor gemak, precisie en een perfecte installatie, vraag nu jouw montageprijs aan en ontdek de meerwaarde van onze professionele dienstverlening.

Welke producten kan ik laten monteren?

Alle sierlijsten, wandpanelen, plinten en rozetten. Houd er rekening mee dat we op dit moment geen behangwerkzaamheden uitvoeren en geen klik PVC vloeren leggen. Desondanks richten we ons volledig op het bieden van hoogwaardige montage voor de genoemde decoratieve elementen, waardoor jouw ruimte wordt verrijkt met stijlvolle details en een perfecte afwerking.

Hoe worden de producten na montage afgewerkt?

De sierlijsten, wandpanelen, plinten en rozetten worden na montage op de wand en/of het plafond netjes rondom gekit met overschilderbare kit met uitzondering van de plinten. De plinten worden enkel aan de bovenzijde gekit na de montage. Stootnaden worden afgewerkt zodat deze nauwelijks tot niet zichtbaar zijn. Na de afwerking is het geheel schilderklaar.

Wanneer kan ik gaan schilderen na montage?

Ons advies is om minimaal 24 uur te wachten nadat wij de montage hebben afgerondt voordat je begint met schilderen. Dit heeft te maken met het drogen van de kit die is gebruikt om de sierlijsten, wandpanelen, plinten en rozetten af te kitten.

Voldoet mijn wand of plafond voor de montage?

Een goede voorbereiding is het halve werk. Bekijk daarom vóórdat je gebruik maakt van onze montageservice of je wand / plafond geschikt is voor onze service. De montage kan enkel plaatsvinden wanneer de ondergrond juist is voorbereidt. De wand en/of plafond dienen vlak, droog, stof- en vetvrij te zijn, alsook vrij van mogelijk loszittende delen zoals behang en slecht stucwerk. Indien nodig, schuur, herstel en reinig de ondergrond voordat de montage start. Twijfel je of jouw wand / plafond goed is voorbereidt? Neem gerust contact op per mail of via de contactpagina.

Projecten bekijken die we reeds gemonteerd hebben? Bekijk hier alle gerealiseerde projecten.