Incl.
BTW
Klantenservice
+31 166 611 139
5 / 5
100% van 100
Toon alle 28 reviews
Zoeken

Vandaag t/m maandag 20-05 is onze showroom gesloten. Momenteel zijn we te bezoeken in stand D3 op The Art of Living Woon- en Designevent.

Garantie van onze merken

Garantie Orac Decor

Op producten van het merk Orac Decor ontvangt u de wettelijke garantie. Er wordt enkel garantie verleend voor gebreken aan de producten die reeds bestonden bij de levering van de goederen. Om een beroep te doen op een garantie, moet de klant de factuur en het bewijs van betaling kunnen voorleggen. De garantie is niet overdraagbaar. 

Garantie Floorify

Op producten van het merk Floorify ontvangt u de wettelijke garantie. U kunt de garantie periode verlengen tot 25 of 30 jaar afhankelijk van het type ondervloer voor residenteel gebruik en voor commercieel gebruik kunt u de periode verlengen tot 5 jaar. Registreer uw Floorify vloer hier. Om een beroep te doen op een garantie, moet de klant de factuur en het bewijs van betaling kunnen voorleggen. De garantie is niet overdraagbaar. 

Garantie Cole & Son

Op producten van het merk Cole & Son ontvangt u de wettelijke garantie. Om een beroep te doen op een garantie, moet de klant de factuur en het bewijs van betaling kunnen voorleggen. De garantie is niet overdraagbaar. 

Garantie Little Greene

Op producten van het merk Little Greene ontvangt u de wettelijke garantie. Om een beroep te doen op een garantie, moet de klant de factuur en het bewijs van betaling kunnen voorleggen. De garantie is niet overdraagbaar. 

Vragen over garantie? Neem geruct contact op!