Klantenservice
+31 166 611 139
5 / 5
100% van 100
Toon alle 27 reviews
Zoeken

Onze showroom is gesloten t/m 13-02-2024 i.v.m. een verbouwing.
Profiteer nu nog van 10% verbouwingskorting met de code 'verbouwen10'.

Flexibele plinten & afwerklijsten

Flexibele plinten & afwerklijsten

Flexibele plinten & afwerklijsten

Hier vind u alle bijpassende flexibele plinten en afwerklijsten die perfect aansluiten op de flexibele wandpanelen. Ideaal voor toepassing op gebogen wanden of om rondingen te maken op een vlakke wand. U kunt de bijpassende plinten gebruiken voor de afwerking aan de onderzijde van de wand. Op de bovenzijde van de plint kan een wandpaneel gemonteerd worden. De afwerklijsten kunnen gebruikt worden voor de afwerking rondom de panelen, stopcontacten of schakelaars. Enkele afwerklijsten kunnen ook gebruikt worden ter onderbreking van de wandpanelen.

Geen producten gevonden voor deze selectie.
Flexibele plinten & afwerklijsten

Bestel eenvoudig flexibele afwerklijsten van Orac Decor® online

In onze webshop kunt u gemakkelijk flexibele plinten en afwerklijsten voor wandpanelen van het merk Orac Decor® bestellen. We leveren de gewenste flexibele plinten en afwerklijsten snel bij u thuis. Uw bestelling wordt zorgvuldig verpakt en getransporteerd.

Laat de flexibele afwerklijsten van Orac Decor® bij u thuis installeren

De installatie van de flexibele plinten en afwerklijsten kunt u gemakkelijk uit laten voeren door STYQX. Bij elk product kunt u de optie 'Montage aan huis' selecteren. Wij monteren dan de flexibele plinten en afwerklijsten vakkundig en vlot bij u thuis. Onze monteur is officieel gecertificeerd door Orac Decor® en daarmee Master Installer.