Klantenservice
+31 166 611 139
5 / 5
100% van 100
Toon alle 27 reviews
Zoeken

Onze showroom is gesloten t/m 13-02-2024 i.v.m. een verbouwing.
Profiteer nu nog van 10% verbouwingskorting met de code 'verbouwen10'.

Projecten van STYQX

We laten het met trots aan u zien!

Naast de verkoop van producten in deze webshop realiseren we dagelijks de interieur wensen van onze klanten op locatie in Nederland, België en Duitsland. De resultaten van de kleine projecten waar wij gemiddeld 10 - 70 meter sierlijst gemonteerd hebben, tot de grote projecten waar wij tot wel 1.000+ meter sierlijsten gemonteerd hebben, delen we graag met u!

We gaven onze klanten advies, verzorgde de montage op locatie en vaak ook het spuitwerk om het geheel helemaal klaar op te leveren. Het zijn onder andere projecten van een enkele kamer in een woning tot volledige metamorfoses van woningen, hotels en bedrijfsruimtes. Laat u inspireren en neem contact met ons op om uw project te bespreken!

Hoe voeren wij de montage uit?

Wij monteren in onze projecten ontzettend veel kroonlijsten, wandlijsten, vloerplinten en wandpanelen. Om u een inkijkje te geven hoe wij dat doen ziet u hier een korte video met het verloop van de montage van wandlijsten. De monteur werkt nauwkeurig om alle wandlijsten netjes op de wand te bevestigen. Enkel zo kunnen we een fantastisch eindresultaat garanderen!

Project in Haarlem: smalle en brede kaders

Voor deze klant hebben we in de woonkamer op een gedeelte van een lange wand kaders mogen monteren volgens het smal / breed / smal principe. De kaders zijn gemaakt van wandlijst P8020, deze klassieke lijst is 6 cm breed en is daardoor lekker aanwezig in deze mooie en luxe woonkamer.

Klassieke kaders van Orac Decor wandlijst P8020 op de wand toegepast in sfeervolle woonkamer
Klassieke wandlijst P8020 van Orac Decor toegepast als kaders op de wand
 
 

Project in Landsmeer: flexibele kroonlijsten

In dit nieuwbouw project hebben wij meer dan 150 meter kroonlijst C333 mogen monteren waarvan een deel in flexibele uitvoering. De flexibele kroonlijst hebben we gemonteerd op de prachtige inbouwkast in de woonkamer en in het trappenhuis die gelegen is in het midden van de woning. De kroonlijst is in alle ruimtes toegepast op de begane grond zelfs op de keuken en in de kantoorkamers.

Project in Den Haag: wandpanelen in slaapkamer

Om de meer dan drie meter hoge wand achter het bed in de slaapkamer te breken is er gekozen om het wandpaneel W114 verticaal toe te passen op de muur. Door een verschillend aantal wandpanelen per vlak en met tussenruimtes te monteren oogt het geheel speels en stijlvol tegelijk.

 

Project in Den Haag: Engels thuiskantoor

De wens van de klant was een prachtig thuiskantoor in Engelse stijl. Samen met een interieurontwerpster hebben we geadviseerd om klassieke wandpanelen toe te passen op de wand. Direct boven de bestaande plint hebben wij paneel W121 gemonteerd met daarboven het langere paneel W120. De gehele wandbekleding is in totaal 215 cm hoog. De wandpanelen hebben we strak tegen elkaar aan gemonteerd, de binnen- en buitenhoeken van de kamer hebben we de paneel netjes in verstek gezaagd zodat de bekleding ook in de hoeken doorloopt.

Hoge lambrisering van Orac Decor wandpaneel W120 en W121

Orac Decor klassieke lambrisering van wandpaneel W120 en W121
 

Project in Breda: wandlijst en ornament op schouw

Het gedeelte boven de marmeren schouw was leeg en viel daardoor op in deze klassiek afgewerkte woonboerderij. Op dit stuk wand hebben wij een mooie wandlijst mogen monteren samen met 4 ronde ornamentjes welke het geheel net even die stijlvollere sfeer geeft aan de ruimte.

Decoratie schouw door middel van wandlijst P8020 en ornament P20

Orac Decor wandlijst P8020 gecombineerd met ornament P20
 

Project in Rotterdam: kaders op een 13,5 meter lange wand

In een super mooie woning gelegen in Rotterdam hebben we een wand mogen voorzien van kaders. De wand hebben we eerst opgesplitst door middel van een horizontale wandlijst op 100 cm vanaf de vloer. Onder deze lijst hebben we lage kaders gemonteerd en erboven hoge kaders.

Orac Decor wandlijst P8030 toegepast in woonkamer als kaders op de wand

Klassieke wanddecoratie door middel van kaders op de wand van Orac Decor wandlijst P8030
 

Project in Haarlem: heerlijk zitgedeelte

Bij onze klant hebben we op een gedeelte van de wand mooie wandpanelen mogen monteren, precies ter hoogte van het relaxe zitgedeelte in de achterkamer. Met wandpaneel W110 hebben we extra stijl en sfeer toegevoegd aan dit stukje achterkamer.

Wand in de woonkamer bekleed met Orac Decor wandpaneel W110

Orac Decor wandpaneel W110 op de wand met wandlamp
 

STYQX woonprofessionals levert hoge kwaliteit en absoluut vakwerk!

Project in Eindhoven: wandkaders in gang

In deze 4 meter lange gang hebben wij op wand kaders mogen monteren. De klant heeft gekozen voor wandlijst PX175. Deze lijst heeft een klassieke uitstraling maar kan ook goed toegepast worden in een wat strakker interieur. Met aftrek van de ruimte tussen de kaders zijn de onderste kaders 1/4 hoog van de totale wandhoogte. De bovenste kaders zijn 3/4 hoog van de totale wandhoogte. Deze verhouding geeft stijl aan deze voorheen sfeerloze gang.

Orac Decor wandlijst PX175 als klassieke wanddecoratie in de hal

Wilt u ook gebruik maken van onze expertise? Neem dan gerust vrijblijvend contact op.

Project in Rotterdam: wandlijsten in de woonkamer

Hoe sfeervol is het om een wand in de woonkamer te voorzien grote en kleine kaders gemaakt van klassieke wandlijsten. Onze klant heeft ervoor gekozen om de linker en rechters kaders smaller te maken dan het middelste kader. Nadat wij de lijsten gemonteerd hebben op de wand is het geheel gespoten met latex in gewenste kleur.

Orac Decor wandlijst P8030 in combinatie met wandlijst P8020 in woonkamer na latex spuiten

 

Project in Utrecht: Noblesse kroonlijst boven de schouw

Een van onze klanten uit Utrecht heeft kroonlijst C340 gebruikt om de schouw aan de bovenzijde tegen het plafond af te werken. Naast dat het erg stijlvol is geeft de kroonlijst de ruimte ook veel meer uitstraling. STYQX heeft de lijsten mogen leveren, de klant heeft de kroonlijsten zelf in verstek gezaagd en verlijmd op de wand en plafond. Nadat de lijsten geschilderd zijn wordt het mooie resultaat pas echt duidelijk! Met het juiste gereedschap zoals een verstekbak en een handzaag kunt u zelf ook kroonlijsten monteren. Enige handigheid en inzicht is wel vereist. Geen tijd om de lijsten zelf te monteren? Wij staan voor u klaar en monteren de producten graag bij u thuis!

Orac Decor kroonlijst C340 op een schouw gemonteerd

Project in Den Haag: wandpanelen in het thuiskantoor

De wens van onze klant was om het nieuwe thuiskantoor een klassiek warme uitstraling te geven. Nadat de stukadoor de wanden en het plafond voorzien heeft van een nieuwe stuc laag hebben wij wandpanelen met bijpassende wandlijst en kroonlijst gemonteerd. De gebruikte wandpanelen en wandlijst zijn uit de reeks Autoire. Met kroonlijst C339 hebben we de overgang van wand naar plafond stijlvol afgewerkt, naar tevredenheid van onze klant!

Orac Decor lage lambrisering gemaakt van wandpaneel W121 samen met horizontale wandlijst P4025

 

Project in Rotterdam: plafond- en wandafwerking

In een Rotterdams herenhuis hebben wij de gang en de gehele woonkamer mogen voorzien van een kroonlijst samen met een bijpassende wandlijst. Ondanks de relatief kleine kroonlijst, in verhouding tot het drie meter hoge plafond, is er zeker stijl en uitstraling aan beide ruimtes toegevoegd. Tussen kroonlijst CX176 en wandlijst PX175 hebben we 28 cm ruimte vrij gehouden. De tussenruimte inclusief de kroon- en wandlijst en het plafond worden door de klant in één kleur geschilderd. Dit geeft een prachtig effect in de woonkamer en gang!

Orac Decor kroonlijst CX176 in combinatie met wandlijst PX175

Project in Amsterdam: lambrisering in entreehal

Tijdens de verbouwing van een herenhuis in Amsterdam hebben wij de entreehal mogen voorzien van karakteristieke lambrisering. De lambrisering bestaat uit wandlijst P4020 aan de bovenzijde welke wij gemonteerd hebben op 120 cm hoog, gemeten vanaf de vloer. Daaronder hebben we de wand voorzien van kaders die gemaakt zijn van wandlijst P8030. De lambrisering is afgewerkt aan de onderzijde met de 20 cm hoge vloerplint SX156.

Orac Decor klassieke lambrisering gemaakt van wandlijst P8030, P4020 en vloerplint SX156

 

Project in Rotterdam: kroonlijst i.c.m. een plafondlijst

In opdracht van een klant uit Rotterdam hebben wij het plafond van de woonkamer voorzien van ruim 50 meter kroonlijst en bijpassende lijst. Door kroonlijst C339 met de lange zijde tegen het plafond te monteren ontstaat er een geheel andere uitstraling wanneer de lange zijde van de kroonlijst tegen de muur gemonteerd wordt. Zeker in combinatie met lijst PX175 geeft dit een bijzonder mooi effect in deze grote woonkamer.

Orac Decor kroonlijst C339 toegepast op het plafond in combinatie met wandlijst PX175 voor een extra statig effect

Project in Eindhoven: Paneel W120 in kinderkamer

Onze klant had de wens om de kinderkamer een metamorfose te geven. We hebben geadviseerd om 1 lange wand te voorzien van paneel W120 en wandlijst P4025. Met deze mooie producten is er een lambrisering van 185 cm hoog ontstaan welke in een andere tint geschilderd gaat worden dan de andere wanden in de kinderkamer. Zelfs stopcontacten en coax aansluitingen hoeven geen probleem te zijn. In de kinderkamer hebben we deze gedemonteerd en later weer netjes terug gemonteerd in het paneel. Ook op een kleinere wand staat paneel W120 super mooi. Neem vrijblijvend contact op om uw wensen te bespreken.

Hoge lambrisering gemaakt van Orac Decor wandpaneel W120 samen met wandlijst P4025

 

Overtuigd van ons vakmanschap?

Bestel de gewenste lijsten, panelen en elementen dan in onze webshop met de de aanbevolen lijm of neem vrijblijvend contact met ons op om uw project te bespreken!

Project in Emmen: panelen in de woonkamer en wandlijsten in de slaapkamer

In dit nieuwbouw huis hebben wij klassieke wandlijsten gemonteerd in de slaapkamer. Om het toch rustig te houden is er gekozen voor hoge smalle en brede wandkaders. Beneden in de woonkamer hebben we op verschillende plaatsen op de wand het wandpaneel W111 aangebracht. Juist door bepaalde gedeeltes wel of niet te voorzien met de wandpanelen wordt het geheel lekker rustig gehouden.

Hoge kaders gemaakt van Orac Decor wandlijst P8030 in slaapkamer

Wandpaneel W111 Orac Decor in de woonkamer toegepast
 

Project in Gorleben (DE): wandbekleding in diverse kamers

Verschillende wanden verspreid over 4 kamers hebben we voorzien van het prachtige wandpaneel W111. Door de gehele wand te bekleden in een kamer wordt de eenheid in het huis behouden.

Orac Decor wandbekleding W111 voor in de werkkamer

Orac Decor wandpaneel W111 op een hele wand toegepast in een werkkamer
 

Project in Groot-Ammers: sierlijsten in de woonkamer

Een ruime woonkamer hebben we voorzien van een mooie kroonlijst. Daarnaast hebben we de deurkozijnen voorzien van architraven en de wanden van kaders die gemaakt zijn van de klassieke wandlijst PX175.

Een complete woonkamer aangekleed met Orac Decor kroonlijst CX124, architraaf DX121 en wandlijst PX175

Orac Decor kroonlijst CX124 toegepast in een woonkamer in combinatie met architraaf DX121 en wandlijst PX175
 

Project in Den Haag: verlichtingslijst in de slaapkamer

Hoe gaaf is het om indirecte verlichting toe te passen in de slaapkamer? In deze ruime kamer hebben we verlichtingslijst C357 toegepast op de wand. De led verlichting die later aangebracht wordt zal het plafond mooi uitlichten. De bovenzijde van de verlichtingslijst hebben we op 20 cm vanaf het plafond gemonteerd.

Orac Decor indirecte verlichtingslijst C357 toegepast in slaapkamer

 

Project in Capelle a/d IJssel: kroonlijst en rozet in slaapkamer

In een appartement kan het ook zeker een waardevolle toevoeging zijn om een geornamenteerde kroonlijst en rozet toe te passen. Deze grote kroonlijst en rozet zal nadat de slaapkamer geschilderd is absoluut extra sfeer geven.

Slaapkamer met klassieke touch door Orac Decor kroonlijst C219 in combinatie met rozet R73

Project in 's Gravenzande: uitgelicht kunstwerk op het plafond

Super origineel is dit waanzinnige kunstwerk op het plafond! Op het plafond hebben we eerst de elementen W106 en de W107 aangebracht, om en om voor een speels effect. Daaromheen is de verlichtingslijst C380 gemonteerd om daar de led strip in weg te kunnen werken. Ook op de wand hebben we 3 grote kaders voorzien die we gemaakt hebben van wandlijst PX117.

Orac Decor wandpanelen W106 en W107 toegepast op het plafond in een keuken met op de wanden kaders van wandlijst PX117

Orac Decor elementen W106 en W107 in combinatie met indirecte verlichting
 

Project in Abcoude: hoofdbord in hotelkamer

Meerdere nieuwe hotelkamers hebben wij mogen voorzien van wandbekleding. Op de wand achter het bed hebben we in enkele kamer wandpaneel W121 gemonteerd en in de andere kamers wandpaneel W112 met wandlijst SX194 ter onderbreking op 2 meter hoogte.

 

Project in Steenbergen: gang metamorfose

De gang in een het appartement was nog niet helemaal wat het zijn moest. Wij hebben in de gang prachtige kaders van wandlijst P8030 gemaakt om de gang te voorzien van stijl. Boven de kaders is wandlijst P4020 horizontaal geplaatst zodat het een geheel wordt.

 

Project in Breda: lambrisering in achterkamer

Tijdens het renovatie project hebben wij onder ander een mooie lambrisering gerealiseerd links en rechts naast de originele eiken schouw van wandpaneel W109vloerplint SX191 en wandlijst CX190. Daarnaast hebben we de woning ook voorzien van kroonlijst C342.