Incl.
BTW
Klantenservice
+31 166 611 139
5 / 5
100% van 100
Toon alle 28 reviews
Zoeken

Ontvang alleen vandaag nog 10% korting op je aankoop, gebruik code: pinksteren10
Enkel geldig op niet afgeprijsde producten.

De unieke showroom van STYQX

Een bezoek aan onze showroom biedt een unieke kans om een scala aan hoogwaardige interieurproducten in levenden lijve te ervaren. Verken een ​​wereld van mogelijkheden voor het transformeren van jouw interieur. Het helpt om de perfecte interieurkeuzes te maken en jouw project tot leven te brengen. De levensechte setting in 12 sfeerkamers helpt je om weloverwogen beslissingen te nemen voor je interieurproject.

Alvast even binnenkijken?
Sierlijsten, wandpanelen, plinten, rozetten, PVC vloeren, verf & behang

Stap binnen in onze uitnodigende showroom, een bron van inspiratie en vakmanschap! Met maar liefst 12 prachtig ontworpen sfeerruimtes bieden we een unieke ervaring die je nergens anders in Nederland zult vinden. Hier komt het beste van het beste samen: de verfijnde sierlijsten van Orac Decor, de innovatieve klik PVC vloeren van Floorify en de tijdloze verf en behang van Little Greene en Paint & Paper, elk in diverse stijlen en kleuren die je verbeelding zullen prikkelen.

Maar dat is nog niet alles wat onze showroom te bieden heeft. Terwijl je door onze ruimtes loopt, zul je ook een uitgebreide selectie van deuromlijstingen, wandpanelen, verlichtingslijsten, gordijnkoven en rozetten tegenkomen, elk zorgvuldig gekozen om jouw interieur tot in de kleinste details te verfraaien.

Wat onze showroom echt onderscheidt, is niet alleen de kwaliteit en diversiteit van onze producten, maar ook de moeite die we hebben gedaan om een omgeving te creëren die jouw verbeelding prikkelt en je helpt jouw visie tot leven te brengen. Of je nu op zoek bent naar een klassiek, modern, of juist eclectisch interieur, onze sfeerruimtes bieden een overvloed aan ideeën en inspiratie om je te helpen jouw perfecte ruimte te creëren.

Van harte welkom!

Kom langs en ontdek een wereld van prachtige interieurinspiratie in onze showroom, waar we je met veel plezier helpen en antwoord geven op al je vragen! 

Onze klanten zijn vaak aangenaam verrast door de prachtige sfeerkamers die schuilgaan achter de strakke buitenkant van ons pand. Ben jij ook klaar om verrast te worden?

 

Wanneer is de showroom te bezoeken?

De showroom is geopend volgens onderstaande tijden:

 • Maandag t/m woensdag op afspraak
 • Donderdag en vrijdag 9:00 - 17:00
 • Zaterdag 9:00 - 16:00

De openingstijden van ons kantoor zijn dinsdag t/m vrijdag 9:00 - 17:00 en zaterdag 9:00 - 16:00

Afwijkende openingstijden:

 • Tweede paasdag 11:00 - 16:00 (01-04-2024)
Waar is de showroom te bezoeken?

Onze showroom bevindt zich in Halsteren, gelegen in de provincie Noord Brabant.

 • Bezoekadres:
  Koningsspil 1A
  4661 TW Halsteren (NL)
Moet ik een afspraak maken?

Een afspraak maken is niet verplicht voor je bezoek tijdens onze openingstijden. We raden het wel aan om vooraf een afspraak te maken zodat je er zeker van bent dat we alle tijd voor je hebben. Wel zo fijn toch?

Stuur ons gerust een mail om een afspraak in te plannen of stuur een berichtje via WhatsApp.

Is de showroom rolstoelvriendelijk?
Onze showroom is gedeeltelijk rolstoelvriendelijk. Alle kleuren en het behang van Little Green en Paint & Paper zijn op de begane grond te zien. De sfeerkamers waar de vloeren van Floorify en de sierlijsten, wandpanelen, plinten en rozetten van Orac zijn toegepast bevinden zich op de 1e etage die enkel te bereiken is met een trap.

Waarom STYQX bezoeken?

 • Inspiratie opdoen: Onze showroom is een bron van inspiratie voor allerlei interieurprojecten. Je kunt verschillende stijlen, kleuren en texturen zien en ervaren, waardoor je ideeën krijgt voor het verfraaien van jouw eigen ruimte. Je ziet hoe verschillende elementen zoals sierlijsten, wandpanelen, plinten, rozetten, vloeren, verf en behang samen kunnen komen om een harmonieus en stijlvol geheel te creëren.

 • Kwaliteit en vakmanschap beoordelen: Door de producten in onze showroom te bekijken en aan te raken, kun je de kwaliteit ervan beter beoordelen. Je kunt de texturen voelen, de kleuren vergelijken en het vakmanschap van onze montageservice zien, dit alles helpt bij het maken van weloverwogen keuzes voor jouw huis of project.

 • Deskundig advies: Ons vriendelijke en ervaren personeel staat klaar om al je vragen te beantwoorden en advies te geven over de beste producten en ontwerpoplossingen voor jouw specifieke behoeften. We kunnen je helpen bij het vinden van de juiste (kleur)combinaties en het creëren van een look die perfect past bij jouw smaak en stijl. 

 • Maatwerkopties verkennen: Als je op zoek bent naar maatwerkopties of specifieke ontwerpelementen, kunnen we je in onze showroom verschillende mogelijkheden laten zien en bespreken. Van unieke wandpanelen tot op maat gemaakte kaders, we kunnen je helpen bij het realiseren van jouw visie.

Projecten bekijken die we reeds gemonteerd hebben? Bekijk hier alle gerealiseerde projecten.