Incl.
BTW
Klantenservice
+31 166 611 139
5 / 5
100% van 100
Toon alle 28 reviews
Zoeken

Deze week geven we je een leuke korting om de klus voordelig te klaren.
Profiteer nu van 10% korting op je aankoop met de code: zomer10. Reeds afgeprijsde producten uitgesloten. Actie loopt tot 14-07-2024.

Advies van STYQX

Ontdek meer dan alleen prachtige producten in onze webshop! We bieden ook waardevol advies om deze producten perfect toe te passen in jouw huis of project. Met een uitgebreid assortiment aan lijsten, panelen, vloeren, verf en behang kan het lastig zijn om de juiste keuze te maken. Laat ons je daarom begeleiden!

Bezoek onze showroom in Halsteren (NL) voor persoonlijk en kosteloos (kleur)advies. Ervaar verschillende sfeerkamers met prachtige sierlijsten, wandpanelen, plinten en rozetten. Ontdek ook de verbluffende kleuren van Little Greene en de elegante vloeren van Floorify. Wij helpen je graag bij het realiseren van jouw wensen. Indien gewenst bieden we ook advies op locatie.

Waarover kan ik advies ontvangen?

Je kan advies ontvangen over de toepassing van onze uitgebreide selectie producten, variërend van sierlijsten en wandpanelen tot plinten, rozetten, vloeren, verf en behang. Wij staan klaar om je te voorzien van handige tips en tricks om een prachtig eindresultaat te bereiken. Bovendien bieden we professioneel kleuradvies aan, waarbij we gepersonaliseerde kleur- en behangcombinaties voorstellen die perfect aansluiten bij jouw voorkeuren. Laat ons je helpen om jouw ruimte tot leven te brengen!

Wat zijn de kosten?

De kosten voor het advies zijn afhankelijk van de afstand die we moeten afleggen en de omvang van het project.

  • Advies in onze showroom te Halsteren (NL) € 0,00
  • Op locatie tot 25 km van Halsteren (NL) vanaf € 49,95 (incl. 21% BTW)
  • Op locatie meer dan 25 km van Halsteren (NL) vanaf € 124,95 (incl. 21% BTW)
  • (Zakelijke) projecten op locatie zijn op aanvraag, vraag eenvoudig een offerte aan per mail.
Wanneer kan er advies gegeven worden?

In onze showroom kunnen we tijdens de openingstijden advies geven over de diverse producten, maak vooraf een afspraak zodat je zeker weet dat we alle tijd voor je hebben. Advies op locatie kunnen we vaak al binnen enkele dagen komen geven indien dat gewenst is, afhankelijk van onze planning. Natuurlijk is het ook mogelijk om alvast een afspraak in te plannen voor een later tijdstip.

Hoe kan ik advies krijgen?

Je bent van harte welkom in onze showroom om advies te vragen over hetgeen dat je graag wilt realiseren. Het is wel verstandig om vooraf een afspraak in te plannen zodat je zeker weet dat we alle tijd voor je hebben. Of stuur ons een mail om eenvoudig een afspraak in te plannen voor advies op locatie.