Klantenservice
+31 166 611 139
5 / 5
100% van 100
Toon alles 20 reviews
Zoeken

Momenteel is onze showroom gesloten t/m vrijdag 8 december.
Profiteer van 10% korting met de code 'december10'. PVC vloeren zijn uitgesloten van de kortingsactie.

Samenwerken met STYQX

Samen kunnen we mooie projecten realiseren!

Wij vinden het ontzettend leuk om samen met interieurstylisten, interieurarchitecten en vastgoedbeheerders interieurs om te toveren tot nieuwe mooie leef- of bedrijfsruimtes waar mensen met veel plezier tijd kunnen door brengen. Door onze kennis te combineren met uw expertise kunnen wij samen het perfecte eindresultaat leveren aan de klant. Wij gaan dus graag de uitdaging met u aan!

Sample- en documentatieservice
We kunnen u gemakkelijk voorzien van samples en brochures voor uw project. Met deze samples kunt u uw klant de kwaliteit van de Orac Decor, Floorify, Cole & SON en Little Greene producten laten ervaren. Een catalogus en brochures werken inspirerend en kunnen we zowel digitaal als in papieren versie naar u opsturen.

Handige montageservice

Geen enkel project kan gerealiseerd worden zonder daadwerkelijk de handen uit de mouwen te steken. STYQX heeft de kennis en vakkundigheid in huis om alle producten van Orac Decor perfect te kunnen monteren bij de klant op locatie. Natuurlijk zijn wij officieel gecertificeerd door Orac Decor® en daarmee Master Installer.

Spreekt samenwerken u aan?
Brainstormen over uw project of liever advies op locatie ontvangen? Wacht niet langer, neem vrijblijvend contact op.

Teken de producten eenvoudig in uw ontwerp

Van alle producten van Orac Decor hebben we technische tekeningen beschikbaar die gebruikt kunnen worden voor een 2D of 3D ontwerp. Met deze bestanden kunt u het voorstel en ontwerp voor uw klant visualiseren. De tekeningen hebben we in de bestandstypen: .dxf, .dwg, .pdf, .obj en .stl.

Influencer meets STYQX
Vindt jij onze producten super gaaf en heb je een groot bereik? Stuur gerust een berichtje ter kennismaking! Wij staan dus ook open voor een samenwerking met jou.