Incl.
BTW
Klantenservice
+31 166 611 139
5 / 5
100% van 100
Toon alle 28 reviews
Zoeken

De showroom is gesloten t/m donderdag 18-04-2024.
Profiteer nu van 10% korting met kortingscode 'verbouwen10'.
Enkel geldig op niet afgeprijsde producten.

Samenwerken met STYQX

Bij ons staat samenwerken centraal en we zijn enthousiast om onze passie voor het omtoveren van interieurs te delen jou als architect, interieurdesigner of interieurstylist. Samen kunnen we de magie laten gebeuren en geweldige leef- of werkruimtes tot leven brengen, waar mensen met plezier tijd doorbrengen. Door onze uitgebreide kennis te bundelen met jouw unieke expertise, streven we naar niets minder dan perfectie voor onze klanten. Laten we samen de uitdaging aangaan en streven naar grenzeloze creativiteit en voldoening bij elk project!

Ontdek de kracht van samenwerken

Wij hebben enorm veel kennis en ervaring in huis over de toepassen van sierlijsten, wandpanelen en alles wat daarbij komt kijken tot de kleuren en afwerking aan toe. Onze expertise combineren we graag met jouw kennis om zo tot een perfect eindresultaat te komen voor de klant.

Ook kunnen we je voorzien van samples en brochures voor jouw project. Met samples kan je jouw klant de kwaliteit van de Orac en Floorify laten ervaren. Een catalogus en brochures werkt altijd inspirerend en kunnen we zowel digitaal als in papieren versie naar je opsturen.

Om de klant te laten ervaren wat een gekozen kleur kan doen op een wand of het plafond hebben we samplepotjes van Little Greene en Paint & paper beschikbaar.

Bekijk de Premium partner pagina om te zien met welke interieurdesigners we samenwerken.

Hoe kan ik samenwerken met STYQX?

Benieuwd naar hoe je kunt samenwerken met ons? Wacht niet langer en ontdek hoe je als professional kunt samenwerken met STYQX. Neem vrijblijvend contact op, we staan je graag te woord!

Kunnen jullie het project ook realiseren?

Projecten of onderdelen van een project die ontstaan zijn door samenwerking tussen jou en STYQX kunnen wij ook realiseren bij de klant. We bieden ook een handige inmeet- en montageservice. Zo weet je zeker dat alle plannen nauwkeurig uitgevoerd worden.