Flexibele lijsten

Dé oplossing!

U bevind zich nu op een pagina vol oplossingen en mogelijkheden. Wij hebben maar liefst 87 lijsten die in een buigzame variant verkrijgbaar zijn. Verschillende kroonlijsten, wandlijsten, plinten, deurlijsten en verlichtingslijsten zijn in flexibel materiaal beschikbaar. Het onmogelijke wordt mogelijk met STYQX!
 

Orac Decor® flexibele sierlijsten eenvoudig bestellen bij STYQX


U kunt flexibele lijsten en alle andere producten eenvoudig berekenen en bestellen in onze webshop (kroonlijsten-elementen.nl). De aanbevolen lijm en de optie 'Montage aan huis' zijn eenvoudig mee te bestellen.
 
Overal toepasbaar
De flexibele lijsten zijn overal toepastbaar in uw woning, als deuromlijsting of als kroonlijst tegen een gebogen muur. Of op het plafond als een mooi gebogen lijnenspel. Wij hebben de creativiteit in huis om bij u een uniek kunstwerk op uw wand of plafond te realiseren.
 
Beperkt buigbaar, maar genoeg mogelijkheden!
Sommige lijsten kunnen verder gebogen worden dan andere lijsten, dit is afhankelijk van de afmetingen van de lijsten. Hoe groter de lijst is hoe minder ver het gebogen kan worden. Mocht de lijst verder gebogen worden dan de maximale aangegeven maatvoering dan vervormt de lijst mogelijk. De lijsten zullen niet breken als het verder gebogen wordt, de vorm zal alleen veranderen.
 
Flexibel is dé oplossing
Gemakkelijk een mooie sierlijst aanbrengen op uw toog of wand is nu geen probleem meer, met onze flexibele lijsten kunt u uw gebogen doorgangen of wanden stijlvol afwerken. Deze lijsten hoeven dus niet af te wijken van de kroonlijsten, wandlijsten of vloerplinten die u wenst!
 
Assortiment
We hebben totaal 87 verschillende flexibele lijsten. Kroonlijsten, wandlijsten, plinten, verlichtingslijsten, deur- en raamlijsten in allerlei verschillende afmetingen en stijlen. Bekijk ze allemaal in onze catalogus!
 
Montage van flexibele sierlijsten door onze vakman
Flexibele kroonlijsten, wandlijsten, vloerplinten, verlichtingslijsten, deur- en raamlijsten vereisen ervaring om deze goed en netjes te kunnen monteren. Wij adviseren u om de flexibele lijsten niet zelf te monteren. Onze gespecialiseerde vakman monteert deze vakkundig voor u!
 
Flexibele lijsten zijn schilderklaar!
Na montage kunt u de flexibele lijsten direct overschilderen in de gewenste kleur. Zo worden de lijsten één met de rest van uw ruimte.
 

Flexibele lijsten kopen?


Heeft u al een keuze kunnen maken uit 1 van de flexibele lijsten? Bestel de gewenste lijst eenvoudig in onze webshop.
 
Overzicht maximaal radius