STEPS verlichtingslijsten

Ontworpen door Orio Tonini

Indirecte verlichtingslijsten zijn een toevoeging, een sfeermaker in uw interieur, voor elke ruimte in uw huis hebben we een passend model. Het indirecte licht schept extra ruimtelijk effect in uw huis. In onze catalogus kunt u alle verlichtingslijsten bekijken. Hier laten we de STEPS verlichtingslijsten zien, van klein naar groot.

 

Orac Decor® STEPS indirecte verlichtingslijsten eenvoudig bestellen bij STYQX


U kunt STEPS indirecte verlichtingslijsten en alle andere producten eenvoudig berekenen en bestellen in onze webshop (kroonlijsten-elementen.nl). De aanbevolen lijm en de optie 'Montage aan huis' zijn eenvoudig mee te bestellen.

 

STEPS indirecte verlichting


Met deze strakke en moderne profielen integreert u perfect indirecte LED-verlichting in uw interieur. Combineer met de andere STEPS lijsten voor een lijnenspel van licht en schaduw. De hele STEPS reeks is ontworpen door Orio Tonini.

De STEPS lijsten zijn naar keuze als uplighter of downlighter te gebruiken. In de verlichtingslijsten past een LED-strip of andere lichtbron met een maximale afmeting van 1,7 cm hoog en 4,0 cm breed. Liever een subtielere verlichtingslijst? We hebben ook compacte verlichtingslijsten in ons assortiment.
 

Orac Decor® C390

Afmeting: 6,0 x 10,0 cm
 

Prijs p/m 1 : 


Orac Decor® C391

Afmeting: 6,0 x 16,0 cm
 

Prijs p/m 1 : 


Orac Decor® C394

Afmeting: 9,5 x 3,1 cm
Max. afmeting lichtbron: 1,8 x 1,9 cm
 

Prijs p/m 1 : 


Orac Decor® C395

Afmeting: 15,5 x 3,1 cm
Max. afmeting lichtbron: 1,8 x 1,9 cm
 

Prijs p/m 1 : 


Orac Decor® C396

Afmeting: 18,5 x 6,1 cm
Max. afmeting lichtbron: 2,3 x 4,9 cm
 

Prijs p/m 1 : 

Geproduceerd van de beste grondstoffen!
De lijsten zijn gemaakt van hoogwaardige PU, die de kwaliteitskenmerken van kunststof combineren met de uitstraling van gips. Onze lijsten zijn licht van gewicht, schok- en waterbestendig én direct overschilderbaar in tegenstelling tot lijsten van gips, die zijn zwaar en breekbaar!

Zijn de STEPS verlichtingslijsten niet helemaal uw stijl?
Ook daar hebben we een oplossing voor. Bekijk ook eens de moderne verlichtingslijsten en de klassieke verlichtingslijsten. Liever een subtiel lijstje? Compacte verlichtingslijsten zijn de oplossing!

Wel de lijsten, niet de lichtbron
Wij verkopen en monteren alle mogelijk verlichtingslijsten in verschillende stijlen. LED-strips en andere lichtbronnen zijn niet bij ons te verkrijgen. Onze kennis en vaardigheid ligt bij het vakkundig toepassen van lijstwerk in uw woning. Voor LED strips en andere lichtbronnen verwijzen we u graag naar een specialist. Deze specialist kan u goed adviseren over het juist toepassen van LED-strips en andere lichtbronnen in uw woning.

 

STEPS verlichtingslijst kopen?


Heeft u al een keuze kunnen maken uit 1 van deze lijsten of wilt u voor meerdere lijsten een prijs ontvangen? Vraag eenvoudig uw offerte aan!