Moderne wandlijsten

Strak, eenvoudig of gevormd

In het assortiment moderne wandlijsten vind u hele kleine strakke lijstjes tot hele grote gevormde lijsten. Voor elke ruimte en elk interieur hebben wij geschikte lijsten.
 

Strakke en moderne wandlijsten


Het is makkelijk om op uw lege wand een strakke vakkenverdeling te maken, zo veranderd die ene lege wand in een mooie opvallende eye-catcher! Wandlijst SX163 en de smallere SX157 zijn gebruikt om rechthoekige kaders te creëeren. In de catologus vind u nog meer strakke wandlijsten!
 

Orac Decor® moderne wandlijst eenvoudig bestellen bij STYQX


U kunt moderne wandlijsten en alle andere producten eenvoudig berekenen en bestellen in onze webshop (kroonlijsten-elementen.nl). De aanbevolen lijm en de optie 'Montage aan huis' zijn eenvoudig mee te bestellen.
 


 

Orac Decor® SX163 


Afmeting: 10,2 x 1,3 cm
Meer informatie


 

Orac Decor® SX157  


Afmeting: 6,6 x 1,3 cm
Meer informatie
Less is more..
Dankzij het eenovudige maar krachtige design past deze wandlijst goed in uw moderne interieur. Door de afgeronde wandlijst P3070 RADIUS horizontaal toe te passen ontbreekt u de wand op een stijlvolle wijze. 1 of 2 van deze lijsten is al genoeg om uw ruimte een compleet andere sfeer te geven.
 

Orac Decor® P3070 RADIUS  

Afmeting: 12,5 x 3,2 cm
Meer informatie
Unieke golvende wandlijst 
Prachtige dubbele uitdeinende golf die horizontaal of verticaal op de wand gemoteerd kan worden. De P3071 GOLF is maar liefst 37,2 cm hoog en 7,6 cm breed, zo is een gedeelte of een hele wand snel bekleed! Door de diepte van de lijst ontstaat er een mooi licht- en schaduwspel.
 

Orac Decor® P3071 GOLF 


Afmeting: 37,2 x 7,6 cm
Meer informatie
 
Gebruik uw muur als een leeg canvas
Met moderne wandlijsten kunt u uw eigen kunstwerk maken op de muur. Zo opvallend of strak als u zelf wenst. Een uniek lijnenspel, de mogelijkheden zijn onbeperkt. Heeft u creative hulp nodig? Wij zitten boordevol gave ideeën!
 
Geproduceerd van de beste grondstoffen!
De wandlijsten zijn gemaakt van hoogwaardige PU, die de kwaliteitskenmerken van kunststof combineren met de uitstraling van gips. Onze wandlijsten zijn licht van gewicht, schok- en waterbestendig én direct overschilderbaar in tegenstelling tot wandlijsten van gips, die zijn zwaar breekbaar!
 
Ontdek het hele assortiment!
U heeft enorm veel keuze uit verschillende afmetingen en modellen, bekijk het hele assortiment in de catologus. Combineer uw moderne wandlijsten met bijpassende kroonlijsten en vloerplinten!
 

Moderne wandlijsten kopen?


Heeft u al een keuze kunnen maken uit 1 van deze moderne wandlijsten? Bestel de gewenste wandlijst eenvoudig in onze webshop.