Lambrisering

Complete wand metamorfose

Wie kent de houten of kunststof schrootjes op de wand of plafond niet? Dat is zó ouderwets! STYQX heeft mooie moderne lambrisering of lambrisering met een klassieke uitstraling. Geproduceerd van hoogwaardige PU, een kunststof die ondanks het lage gewicht, stootvast en waterbestendig is. Het materiaal is ongevoelig voor termieten. De lambrisering is schilderklaar na dat het gemonteerd is op uw wand. 

Complete metamorfose
Lambrisering of andere type wandbekleding is een goede oplossing voor een lelijke en beschadigde wand in u jaren '30 woning. Natuurlijk is het ook toe te passen in uw nieuwbouw woning. In de afwerklijst en in de vloerplint is er ruimte om bedrading weg te werken.
 

Geproduceerd van de beste grondstoffen!
De lambrisering is gemaakt van hoogwaardige PU, die de kwaliteitskenmerken van kunststof combineren met de uitstraling van gips. Onze lambrisering is licht van gewicht, schok- en waterbestendig én direct overschilderbaar in tegenstelling tot lambrisering van gips, die zijn zwaar en breekbaar! 


Moderne lambrisering
Strakke verticale lijnen, super modern! Verbluffend eindresultaat
U zult versteld staan wat lambrisering in uw gang of hal toevoegd aan het gehele interieur. Wij helpen u graag met de realisatie!Ontdek het hele assortiment!
U heeft enorm veel keuze uit verschillende afmetingen en modellen, bekijk het hele assortiment lambrisering in de catalogus.

Lambrisering kopen? 
Heeft u al een keuze kunnen maken welke lambrisering u wenst? Of wilt u voor meerdere mogelijkheden een prijs ontvangen? Vraag eenvoudig uw offerte aan!

 

STYQX adviseert en komt bij u thuis!
Wij kunnen u goed adviseren om uw woning te voorzien van lambrisering en deze te combineren met wandlijsten en vloerplinten. Wij komen bij u thuis in heel Nederland en België met onze samples en ideeën! 

Alle producten van Orac Decor® en Arstyl® kunt u bij ons bestellen. Door ruime voorraad bij onze leveranciers kunnen wij alle producten snel leveren.

De lambrisering kan door onze vakman bij u thuis gemonteerd worden. Wij zijn natuurlijk gecertificeerd door Orac Decor®, zo bent u er zeker van dat er werk van hoge kwaliteit geleverd wordt. STYQX heeft alles onder 1 dak en ontzorgt u compleet!
 

Kunnen wij u helpen? Vraag het Jelle:

 

Uw vraag :
Naam :
E - mail :