Moderne en klassieke lambrisering

Geef uw wand een metamorfose

Wie kent de houten of kunststof schrootjes op de wand of plafond niet? Dat is zó ouderwets! STYQX heeft mooie moderne lambrisering of lambrisering met een klassieke uitstraling. Geproduceerd van hoogwaardige PU, een kunststof die ondanks het lage gewicht, stootvast en waterbestendig is. Het materiaal is ongevoelig voor termieten. De lambrisering is schilderklaar na dat het gemonteerd is op uw wand.

 

Orac Decor® lambrisering eenvoudig bestellen bij STYQX


U kunt lambrisering en alle andere producten eenvoudig berekenen en bestellen in onze webshop (kroonlijsten-elementen.nl). De aanbevolen lijm en de optie 'Montage aan huis' zijn eenvoudig mee te bestellen.

 

Moderne lambrisering


Strakke verticale lijnen, super modern! Deze lambrisering is gemaakt van de Zigzag W108 en aan de onder- en bovenkant afgewerkt met de CX190, een mooi strak lijstje. Ook kunnen de Valley W109 en de Hill W110 gebruikt worden voor een prachtige moderne lambrisering!
 

Nieuw in het assortiment, de CHEVRON van Orac Decor®


CHEVRON wandbekleding wordt gekenmerkt door zijn klassieke uitstraling en geornamenteerde randjes. Deze wandbekleding is uitermate geschikt om lambrisering mee te maken. Geeft u uw gang, woon- of slaapkamer een unieke uitstraling?

Verbluffend eindresultaat
U zult versteld staan wat lambrisering in uw gang of hal toevoegd aan het gehele interieur. Wij helpen u graag met de realisatie! Deze klassieke lambrisering bestaat uit de afwerklijst PX169, PX147 als lambrisering en de SX173 als vloerplint.
 

Complete muur metamorfose, eenvoudig gerealiseerd in uw interieur!


Lambrisering of andere type wandbekleding is een goede oplossing voor een lelijke en beschadigde muren in u jaren '30 woning. Natuurlijk is het ook toe te passen in een nieuwbouw woning. In de afwerklijst en in de vloerplint is er ruimte om bedrading weg te werken.

 

Lambrisering kopen?


Heeft u al een keuze kunnen maken welke lambrisering u wenst? of wilt u voor meerdere mogelijkheden een prijs ontvangen? Vraag eenvoudig uw offerte aan!