L3 verlichtingslijsten

Modern design

Indirecte verlichtingslijsten zijn een echte toevoeging in uw interieur, voor elke ruimte in uw huis hebben we een passend model. Het geeft meer sfeer aan uw kamers. In onze catalogus kunt u alle verlichtingslijsten bekijken. Hier laten we de L3 verlichtingslijsten zien, van klein naar groot.

 

Orac Decor® L3 indirecte verlichtingslijsten eenvoudig bestellen bij STYQX


U kunt L3 indirecte verlichtingslijsten en alle andere producten eenvoudig berekenen en bestellen in onze webshop (kroonlijsten-elementen.nl). De aanbevolen lijm en de optie 'Montage aan huis' zijn eenvoudig mee te bestellen.

 

L3 lineair LED lighting


Met deze moderne profielen integreert u perfect indirecte LED-verlichting in uw interieur. Combineer met de andere L3-profielen voor een lijnenspel van licht en schaduw. De hele reeks is ontworpen door Orio Tonini.

De L3 lijsten zijn naar keuze als uplighter of downlighter te gebruiken. In de verlichtingslijsten past een LED-strip of andere lichtbron met een maximale afmeting van 1,7 cm hoog en 4,0 cm breed. Liever een subtielere verlichtingslijst? We hebben ook compacte verlichtingslijsten in ons assortiment.
 

Orac Decor® C380

Afmeting: 5,0 x 5,0 cm
 

Prijs p/m 1 : 


Orac Decor® C381

Afmeting: 9,5 x 5,0 cm
 

Prijs p/m 1 : 


Orac Decor® C382

Afmeting: 14,0 x 5,0 cm
 

Prijs p/m 1 : 


Orac Decor® C383

Afmeting: 14,0 x 5,0 cm
 

Prijs p/m 1 : 

Geproduceerd van de beste grondstoffen!
De lijsten zijn gemaakt van hoogwaardige PU, die de kwaliteitskenmerken van kunststof combineren met de uitstraling van gips. Onze lijsten zijn licht van gewicht, schok- en waterbestendig én direct overschilderbaar in tegenstelling tot lijsten van gips, die zijn zwaar en breekbaar!

Zijn de L3 verlichtingslijsten niet helemaal uw smaak?
Ook daar hebben we een oplossing voor. Bekijk ook eens de moderne verlichtingslijsten en de STEPS verlichtingslijsten. Liever een subtiel lijstje? Compacte verlichtingslijsten zijn de oplossing!

Wel de lijsten, niet de lichtbron
Wij verkopen en monteren alle mogelijk verlichtingslijsten in verschillende stijlen. LED-strips en andere lichtbronnen zijn niet bij ons te verkrijgen. Onze kennis en vaardigheid ligt bij het vakkundig toepassen van lijstwerk in uw woning. Voor LED strips en andere lichtbronnen verwijzen we u graag naar een specialist. Deze specialist kan u goed adviseren over het juist toepassen van LED-strips en andere lichtbronnen in uw woning.

 

L3 verlichtingslijst kopen?


Heeft u al een keuze kunnen maken uit 1 van deze lijsten of wilt u voor meerdere lijsten een prijs ontvangen? Vraag eenvoudig uw offerte aan!