Orac Decor® Envelop en Circle

Unieke en perfecte combinatie

De elementen Envelop en Circle zijn 2 verschillende elementen die ontzettend goed te combineren zijn. Door deze wanddecoratie door elkaar heen te gebruiken kunt u uw wand of plafond een unieke uitstraling geven. Superleuk en hip!
 

Moderne wanddecoratie

Door de handige afmetingen is er snel een heel stuk muur of plafond bekleedt, er gaan 9 elementen in 1 vierkante meter. In een handomdraai kunt u uw interieur een moderne boost geven. Geen tijd om de elementen te monteren? Wij doen het graag voor u!
 

Orac Decor® Envelop en Circle eenvoudig bestellen bij STYQX

U kunt de Envelop, Circle en alle andere producten eenvoudig berekenen en bestellen in onze webshop (kroonlijsten-elementen.nl). De aanbevolen lijm en de optie 'Montage aan huis' zijn eenvoudig mee te bestellen.
 

Orac Decor® Envelop W106


Afmeting: 333 mm x 333 mm
Diktemax: 29 mm
​Materiaal: PU

Aanbevolen lijm: Decofix Pro of DecoFix Power
Service: 'Montage aan huis' beschikbaar
​Meer informatie

Orac Decor® Circle W107


Afmeting: 333 mm x 333 mm
Diktemax: 29 mm
​Materiaal: PU

Aanbevolen lijm: Decofix Pro of DecoFix Power
Service: 'Montage aan huis' beschikbaar
​Meer informatie

 

Voordelen van de Envelop en Circle: 


 

Lichtgewicht : geproduceerd van een kwalitatieve polyurethaan met een hoge dichtheid.
Eenvoudige montage : indien nodig kunt u een element passend maken met een scherpe fijne handzaag. 
Behandeld met primer : u kunt de elementen direct in de gewenste kleur schilderen, zo heeft u snel een mooi eindresultaat!
Water- en schokbestendig : bij normaal gebruik ontstaan er geen deuken in de elementen, ook zijn de elementen bestand tegen water.
Termiet resistent : de elementen worden niet aangetast door termieten.

 

Waarom zijn de Envelop en Circle gemaakt van polyurethaan?

Dit is een kwalitatief goede kunststof soort en vele malen beter dan hout of gips. Omdat hout en gips bijvoorbeeld makkelijk gaan scheuren door werking van het materiaal en de ondergrond. Bij het zagen van een Envelop of Circle komt er geen tot nauwelijks stof vrij. Met het verwerken van hout of gips moet u rekening houden met de grote hoeveelheden stof die vrij komt en dat is slecht voor uw gezondheid. Ook is het prettig dat de Envelope en Circle lichtgewicht elementen zijn.
 

Kan ik de elementen zelf monteren?

Ja dat kan, mits u de juiste kennis en goed gereedschap heeft die benodigd zijn om de producten te verlijmen en indien nodig te verzagen. De montage kunt u ook door STYQX uit laten voeren, onze vakman staat voor u klaar!
 

Waar koop ik een Envelop W106 of Circle W107?

Natuurlijk in onze webshop! Mocht u al weten wat u wilt creëren met de Envelope en Cirlce, dan kunt u een bestelling plaatsen. Weet u nog niet precies wat u wilt, hoeveel, hoe of waar u de elementen het mooiste toe kunt passen in uw huis, vraag dan vrijblijvend advies. We denken graag met u mee en zitten bomvol originele ideeën!