3D elementen, mooie wanddecoratie

Kant-en-klare wandtegels

Naast kroonlijsten hebben wij ook 3D elementen in ons assortiment. De elementen laten uw wand of plafond opleven tot een ware eyecatcher in uw interieur. Ze zijn in alle ruimtes van uw huis toepasbaar, zoals uw trapgat of toilet. Met deze wanddecoratie vrolijkt u elke kamer in het huis op en kunt u heel wat sfeer scheppen.
 

Wat zijn 3D elementen?


Een 3D element is wanddecoratie en geproduceerd van PU. De elementen zijn hol van binnen, lichtgewicht en waterbestendig. Er onstaat een verrassend spel van licht en schaduw naagelang de lichtinval verandert in uw kamer. De wand valt meer op door de toevoeging van reliëf. Door de grote keuze uit verschillende patronen is het ook goed mogelijk een andere sfeer te creëren in uw interieur.

 

Verkrijgbare patronen in 3D elementen


Er zijn veel verschillende patronen te verkrijgen, voor ieder wat wils in het assortiment van Orac Decor® en Arstyl®. Bij de 14 verschillende elementen vindt u onder andere vierkante wandtegels met verschillende patronen, ruitvormige elementen en hele sierlijke elementen. U kunt zelf bepalen hoe en waar u de patronen gebruikt. De 3D elementen kunnen zowel over de hele muur aangebracht worden of op een gedeelte van uw muur. Deze mogelijkheid in personaliseren trekt zich ook door in de afwerking van deze unieke muurbekleding.  

 

3D wanddecoratie is schilderbaar!


Onze 3D elementen zijn standaard wit geprimerd en kunnen dus gelijk na de montage overschilderd worden in de kleur die u wenst. Dit kan eenvoudig met een lak of muurverf.
 
STYQX helpt u graag
Naast dat wij u kunnen helpen met een ontwerp en het leveren van de producten, kunnen wij de elementen ook bij u thuis komen monteren. Wij monteren door heel Nederland & België.