BA'ROCK kroonlijsten

Weelderig en stijlvol

De hele reeks BA'ROCK lijsten zijn uniek in zijn soort. Allemaal vol prachtige details en versieringen. Deze producten zijn ideaal om een barok look in uw woning te realiseren. U creëert sfeer en warmte in uw interieur!
 

Orac Decor® BA'ROCK kroonlijst eenvoudig bestellen bij STYQX


U kunt BA'ROCK kroonlijsten en alle andere producten eenvoudig berekenen en bestellen in onze webshop (kroonlijsten-elementen.nl). De aanbevolen lijm en de optie 'Montage aan huis' zijn eenvoudig mee te bestellen.
 


 

Orac Decor® BA'ROCK C338


Dit model kroonlijst is scherp gedetailleerd in barok stijl. Absoluut uniek in zijn soort en wordt vaak gecombineerd met de sierlijke kroonlijsten C338A of C338B. 

Afmeting: 18,4 x 18,4 cm.
Meer informatie


 

Orac Decor® BA'ROCK C338A


Onderbreek de standaard kroonlijst C338 met deze weeldigere C338A, zo ontstaat er een prachtig barok eindresultaat! 

Afmeting: 18,4 x 18,4 cm.
Meer informatie


 

Orac Decor® BA'ROCK C338B


Deze kroonlijst is geschikt om een binnenhoek te maken. Het hoekelement is ontzettend mooi gedetailleerd. Kan samen toegepast worden met C338 en C338A. 

Afmeting: 18,4 x 18,4 cm.
Meer informatie


 

Orac Decor® BA'ROCK C336


XL-kroonlijst in klassieke barok stijl. Klaar om een statement te maken? 

Afmeting: 27,1 x 26,6 cm.
Meer informatie

Orac Decor® BA'ROCK kroonlijsten met indirecte verlichting
De C338 is samen met de C338A en C338B verwerkt in een plafond. In combinatie met LED strips is het plafond mooi uitgelicht.
 
Combineer uw kroonlijsten met BA'ROCK wandlijsten, hoekenstukken en plinten.
Samen met wandlijst P3020 en hoekstuk P3020A en vloerplint SX118 maakt u de ruimte af in stijl.
 
Geproduceerd van de beste grondstoffen!
De barokke kroonlijsten zijn gemaakt van hoogwaardige PU, die de kwaliteitskenmerken van kunststof combineren met de uitstraling van gips. Onze kroonlijsten zijn licht van gewicht, schok- en waterbestendig én direct overschilderbaar in tegenstelling tot kroonlijsten van gips, die zijn zwaar en breekbaar!
 
Ontdek het hele assortiment!
U heeft enorm veel keuze uit verschillende afmetingen en modellen, bekijk het hele assortiment in de catalogus. Combineer uw BA'ROCK wandlijsten met bijpassende kroonlijsten en vloerplinten!
 

Barok kroonlijsten kopen?


Heeft u al een keuze kunnen maken uit 1 van deze barok kroonlijsten? Bestel de gewenste kroonlijst eenvoudig in onze webshop.