BA'ROCK kroonlijsten

Weelderig en symmetrisch

BA'ROCK C338
Dit model kroonlijst is scherp gedetailleerd in barok stijl. Absoluut uniek in zijn soort en wordt vaak gecombineerd met de sierlijke lijsten C338A of C338B. Samen met wandlijsten P3020 en P3020A en vloerplint SX138 maak je de ruimte af. De C338 is de grote broer van de C217.

BA'ROCK C338A
Onderbreek de standaard kroonlijst C338 met deze weeldigere C338A, zo ontstaat er een prachtig barok eindresultaat!
BA'ROCK C338B
Deze kroonlijst is geschikt om een binnenhoek te maken. Het hoekelement is ontzettend mooi gedetailleerd.
Uniek op de wand

Op de inspiratiefoto's hieronder ziet u dat de kroonlijst C338B samen met de C338 niet alleen geschikt is voor tegen het plafond. U kunt de lijst ook gebruiken op de wand en zo een kader maken die ook diepte in de wand creëert! Combineer uw kroonlijsten met BA'ROCK wandlijsten en hoekenAls kerst op de taart..
Maak het geheel compleet met BA'ROCK rozet R27 op uw plafond! Dat is de absolute kers op de taart.

Ontdek het hele assortiment!
U heeft enorm veel keuze uit verschillende afmetingen en modellen, bekijk het hele assortiment in de catalogus. Combineer uw BA'ROCK wandlijsten met bijpassende kroonlijsten en vloerplinten!

BA'ROCK kroonlijsten kopen? 
Heeft u al een keuze kunnen maken uit 1 van de kroonlijsten of wilt u voor meerdere wandlijsten een prijs ontvangen? Vraag eenvoudig uw offerte aan!

 

STYQX adviseert en komt bij u thuis!
Wij kunnen u goed adviseren om uw woning te voorzien van BA'ROCK kroonlijsten, ook komen wij bij u thuis heel Nederland en België met onze samples en ideeën! 

Alle producten van Orac Decor® en Arstyl® kunt u bij ons bestellen. Door ruime voorraad bij onze leveranciers kunnen wij alle producten snel leveren.

De BA'ROCK kroonlijsten kunnen door onze vakman bij u thuis gemonteerd worden. Wij zijn natuurlijk gecertificeerd door Orac Decor®, zo bent u er zeker van dat er werk van hoge kwaliteit geleverd wordt. STYQX heeft alles onder 1 dak en ontzorgt u compleet!
 

Kunnen wij u helpen? Vraag het Jelle:

 

Uw vraag :
Naam :
E - mail :