Incl.
BTW
Klantenservice
+31 166 611 139
5 / 5
100% van 100
Toon alle 28 reviews
Zoeken

Vandaag t/m maandag 20-05 is onze showroom gesloten. Momenteel zijn we te bezoeken in stand D3 op The Art of Living Woon- en Designevent.

EEN UNIEKE WANDDECORATIE? KIES VOOR DÉ WANDDECORATIE SPECIALIST

Heeft u een kale muur in uw huis of misschien wel in uw kantoor of showroom en u wilt deze graag stijlvol en decoratief maken? Of heeft u het gevoel dat er nog iets mist aan die ene muur in de slaapkamer? Wilt u de kinderkamer opfleuren? Of wilt u een unieke babykamer? Kies dan voor een unieke wanddecoratie die naar uw eigen stijl is toe te passen! STYQX kroonlijsten & elementen is dé wanddecoratie specialist. Naast dat wij kroonlijsten en vloerplinten in ons assortiment hebben, hebben wij ook unieke en kwalitatieve wanddecoratie! 
 
Vraag vrijblijvend onze catalogus aan
 


Unieke wanddecoratie bij u thuis?


Wanddecoratie kan een echte eyecatcher zijn. Zodra u de juiste wanddecoratie op de juiste plek hebt zult u zien dat alle ogen er naar toe getrokken worden. Daarnaast geeft wanddecoratie ook een stukje rust in uw interieur.

Wilt u ook wanddecoratie bij u thuis aan de muur? Dat kan! Wij denken graag met u mee en kunnen u voorzien van advies bij u thuis! Wanddecoratie is smaakgevoelig en moet passen bij u als persoon en bij de stijl van uw interieur. STYQX heeft een breed assortiment wanddecoratie en wij willen die graag aan u laten zien. 
 


3D elementen, stijlvol en subtiel!


Met onze 3D elementen kunt u alle kanten op. Maak met deze elementen een prachtig en uniek kunstwerk voor aan de muur. In elke vorm en grootte toe te passen in uw interieur. Geef uw eigen touch aan het 3D element en maak uw wanddecoratie op deze manier persoonlijk. 
 


3D wandpanelen


De 3D wandpanelen zijn door hun grootte ideaal als wandbekleding voor uw gehele wand. Deze wandpanelen zijn beschikbaar in verschillenden stijlen waardoor deze in diverse interieurs passen. Natuurlijk is deze wanddecoratie ook leuk om een klein gedeelte van de wand mee te bekleden. Ook met deze 3D wanddecoratie kunt u alle kanten op en het zo persoonlijk maken als u zelf wenst.
 


3D wall covering - absolute woontrend!


Deze vorm van decoratieve muurbekleding is absoluut nieuw in zijn soort! De 3D wall covering van Orac Decor® wordt een absolute woontrend dit woonseizoen. Wall covering is vanwege de grootte heel veelzijdig toe te passen. Door de lengte van 200 cm en de breedte van maar liefst 25 cm is er snel een muur bekleedt. Dit nieuwe en hippe product zal erg mooi staan in uw interieur. Bekleed uw wand met deze Wall covering of gebruik het als moderne lambrisering.
 
Bestel uw sample
Herkent u dat ook? Dat u niet weet welke mooie lijst of plint u moet kiezen omdat er zoveel keuze is? STYQX helpt u graag! U kunt bij ons bestellen van kroonlijsten, wandlijsten, plinten, indirecte verlichting, deur- en raamomlijstingen. De samples worden binnen 2 werkdagen bij u thuis bezorgd. 
 


Waarom kiezen voor de wanddecoratie specialist?


STYQX heeft al 10 jaar ervaring met de Orac Decor producten en dus ook met hun wanddecoratie! Daarom zijn we de wanddecoratie specialist in Nederland & België. Wij hebben van onze passie ons werk gemaakt en doen het na al die jaren nog steeds met veel plezier! Naast onze kennis hebben wij ook een eigen monteur die alle opleidingen aan de Orac Academy met succes heeft afgerond. Hierdoor kunnen wij een vakkundige montage garanderen!
 


Vakkundige montage van wanddecoratie


Naast dat STYQX u kan voorzien van advies kunnen wij u ook compleet ontzorgen door de montage van 3D wanddecoratie voor u, bij u thuis uit te voeren. Wilt u de montage liever zelf uitvoeren? Ook dat is natuurlijk mogelijk. Hiervoor raden wij wel aan om de juiste montagematerialen te gebruiken voor de beste montage.