Klantenservice
+31 166 611 139
5 / 5
100% van 100
Toon alle 27 reviews
Zoeken

Onze showroom is gesloten t/m 13-02-2024 i.v.m. een verbouwing.
Profiteer nu nog van 10% verbouwingskorting met de code 'verbouwen10'.

8 X DE MOOISTE WANDDECORATIE VOOR UW SLAAPKAMER

Met wanddecoratie kunt u sfeer creëren in huis. U kunt elke kamer opfleuren. Bent u op zoek naar mooie ideeën om een uw slaapkamer een make-over te geven? Zoek dan niet verder! Hieronder vindt u 8x de mooiste wanddecoratie voor in uw slaapkamer waardoor deze direct een andere uitstraling krijgt. 3D muurdecoratie is een meerwaarde voor uw slaapkamer!
 

1. Kaders op uw wandWandlijsten als wanddecoratie in de slaapkamer

Met onze wandlijsten kunt u prachtige kaders maken op elke wand in uw slaapkamer. De wandlijsten zijn er in verschillende maten en stijlen waardoor deze lijsten eigenlijk in elk interieur toegepast kunnen worden. Zo creëert u uw eigen unieke wanddecoratie!

 

2. Uniek hoofdbord achter uw bed
3d element Cubi als hoofdbord toegepast achter het bed in de slaapkamer

Wilt u iets anders dan een standaard hoofdbord achter uw bed? Een hoofdbord die artistiek is en geheel naar eigen wensen gemonteerd kan worden? Dan is het 3D element Cubi iets voor u! Het element is 333x333 mm groot en is gemaakt van een stevig PU waardoor deze water- en schokbestending is en daarnaast ook nog is ontzettend licht van gewicht.
 

3. Landelijke sfeer op uw zolderkamer
3d wandpaneel Wave van Arstyl als wanddecoratie in de slaapkamer

Zelfs op uw zolder kunt gave wanddecoratie toepassen! Doordat de 3D wandpanelen een grotere maatvoering hebben dan een los 3D element kunt u snel een gehele wand voorzien van een mooie structuur. Hieronder ziet u het wandpaneel Wave toegepast in een landelijke sfeer. Uiteraard is deze naar uw eigen sfeer thuis toe te passen. De wandpanelen zijn standaard al voorzien van een witte primer waardoor u deze gemakkelijk kunt overschilderen met een lak of muurverf.
 

4. Moderne decoratie op de hele wand
ORac Decor Zigzag als wanddecoratie en lambrisering in de slaapkamer

De Zigzag elementen zijn in vele manieren toepasbaar als wanddecoratie. Deze elementen kunnen zowel horizontaal, verticaal als diagonaal worden gebruikt. Naast dat u de Zigzag als lambrisering zou kunnen gebruiken kunt u deze op speelse wijze ook terug kunnen laten komen op de rest van de wand. Het materiaal van dit element is polyurethaan. Een stootvast kunststof die, met het juiste gereedschap, gemakkelijk in elke afmeting gezaagd kan worden.
 

5. Creëer een stone-look wand  
Stone wandpaneel als wanddecoratie

Bent u op zoek naar een industriële look in uw slaapkamer? Dan kan het Stone wandpaneel van Arstyl iets voor u zijn! Dit 3D wandpaneel heeft een afmeting van 375x1135 mm (XL wanddecoratie) waardoor u voor weinig snel een gehele wand kunt bekleden. De 3D wandpanelen met steenmotief hebben een stoere uitstraling. Dit geeft een industrieel effect in uw slaapkamer. 

 

6. Chique uitstraling in uw slaapkamer  
Slaapkamer wanddecoratie Square als hoofdbord

Wilt u graag uw slaapkamer een chique uitstraling geven? Dan kunt u met het Square wandpaneel de sfeer van een echte hotelkamer creëren bij u thuis! Pas het wandpaneel toe als hoofdbord achter u bed of denk out of the box en bekleed de gehele wand met dit chique wandpaneel.


7. Barokstijl

Barok wanddecoratie voor in de slaapkamer

Houdt u van barok of wilt u een klassieke sfeer in uw slaapkamer? Dan zijn de 

BA'ROCK wandlijsten met de daarbij behorende hoeken de ideale wanddecoratie voor u! Maak het geheel compleet met een sierlijke rozet op het plafond. Dat is de absolute kers op de taart.
 


 

8. Wanddecoratie met verlichting 
Indirecte verlichting Orac Decor in de slaapkamer toegepast
Gebruik indirecte verlichtingsprofielen als wanddecoratie in uw slaapkamer. Speel met vormen en licht om de gewenste sfeer in uw slaapkamer te creëren. Veel van onze wanddecoratie kan ook gecombineerd worden met indirecte verlichting.
 

Toch iets anders?
Naast wanddecoratie kunt u uw ruimte ook mooi afwerken met kroonlijsten, wandlijsten en vloerplinten. Natuurlijk kunt u uw slaapkamer ook alleen daarvan voorzien. Door kroonlijsten en vloerplinten gecombineerd te gebruiken zult u de slaapkamer ook al een compleet andere look geven! 

Vakkundige montage
Naast dat STYQX u kan voorzien van advies kunnen wij u ook compleet ontzorgen door de montage van 3D wanddecoratie voor u, bij u thuis uit te voeren. Wilt u de montage liever zelf uitvoeren? Ook dat is natuurlijk mogelijk. Hiervoor raden wij wel aan om de juiste montagematerialen te gebruiken voor de beste montage.