Incl.
BTW
Klantenservice
+31 166 611 139
5 / 5
100% van 100
Toon alle 28 reviews
Zoeken

De showroom is gesloten t/m donderdag 18-04-2024.
Profiteer nu van 10% korting met kortingscode 'verbouwen10'.
Enkel geldig op niet afgeprijsde producten.

TIP: 3D WANDDECORATIE VOOR EEN LEUKE EN HIPPE KINDERKAMER

U gunt uw kind een leuke kinderkamer. Een kinderkamer moet gezellig zijn. Een fijne en veilige plek zijn voor uw kind. Ook voor kinderkamers zijn er leuke en hippe stijlen, accessoires, kleurencombinaties en thema's. Wees creatief bij de inrichting van de kinderkamer, er is een ruime keus aan decoratieve muurbekleding. Bent u inspiratie aan het op doen voor een nieuwe kinderkamer? Lees hieronder wat de leukste en hipste 3D wanddecoratie is van het moment! Voor ieder kind hebben wij wanddecoratie die bij zijn of haar kamer past. 
 


Een fleurige slaapkamer met de Flower wanddecoratie


Maak van de kinderkamer een vrolijke plek voor u kinderen. Met het wandpaneel Flower geeft u een fleurige sfeer aan de kamer, niet alleen door gebruik te maken van dit 3D wandpaneel maar ook door de panelen in een leuke kleur mee te verven of te lakken. Het paneel bestaat uit 3 bloemen en is 380x1135 mm groot. Hierdoor is dit wandpaneel uitermate geschikt om ook de gehele wand in de slaapkamer van uw zoon of dochter te gebruiken!
 


Hip effect met wanddecoratie op de wand of plafond


Speel met diepte in de nieuwe kinderkamer van uw kinderen. Met het wandpaneel Domino kunt u een hip domino-effect creëren op de wanden van de slaapkamer. Deze wanddecoratie heeft een verloop van dik naar dun waardoor het diepte effect gecreëerd wordt. De Domino is ook hartstikke leuk om als plafondbekleding te gebruiken!
 


Geometrisch effect in de slaapkamer


Creëer met het element Ray een geometrisch effect in uw slaapkamer. Als u goed kijkt ziet u ook een honingraat in de elementen. De combinaties met deze wanddecoratie zijn oneindig. Het geometrische effect wordt onder andere gecreëerd door de precieze belijning en vorm van het element. Schilder na de montage het 3D element eenvoudig met een muurverf of lak in de kleur die u wenst. 

Element Ray op een donkere wand in de kleur geel.

Hoogwaardig materiaal
Onze 3D wanddecoratie is gemaakt van een hoogwaardig materiaal (polyurethaan) wat ervoor zorgt dat onze wanddecoratie water- en stootvast is. Daarnaast zijn onze elementen & panelen standaard al voorzien van een witte primer. Hierdoor kunt u de wanddecoratie na de montage snel en gemakkelijk mee verven met de muurverf of verven met een lak.Montage 3D wanddecoratie


De 3D elementen en wandpanelen worden door middel van een speciale kit aan de wand bevestigd. Uiteraard kunnen wij deze ook aan u leveren. Als u de wanddecoratie op maat wilt maken kan dit met een scherpe zaag. Wandpanelen bevestigen is nog niet zo eenvoudig. Geeft u de montage liever uithanden? Dat kan natuurlijk ook. STYQX voert de montage graag voor u uit. Onze ervaren vakman heeft de opleiding aan de Orac Academy goed afgerond waardoor wij u ook echt vakwerk kunnen garanderen!