Incl.
BTW
Klantenservice
+31 166 611 139
5 / 5
100% van 100
Toon alle 28 reviews
Zoeken

Vandaag t/m maandag 20-05 is onze showroom gesloten. Momenteel zijn we te bezoeken in stand D3 op The Art of Living Woon- en Designevent.

TOP 5 WANDDECORATIE DESIGNS

Wanddecoratie wordt steeds meer een trend. U wilt toch ook een blikvanger op uw muur die perfect past in uw interieur? Saaie of kale muren zijn verleden tijd! 3D muurbekleding is verkrijgbaar in allerlei designs en formaten. Wij hebben een groot assortiment wanddecoratie in verschillende stijlen en vormen. Bent u benieuwd naar de top 5 wanddecoratie designs? Hieronder vindt u onze top 5! 
 
Vraag vrijblijvend onze catalogus aan
 


1. Hexagon vorm als toffe wanddecoratie!


De Hexagon vorm zien we in veel designs terugkomen. U ziet het terug in tegels, maar ook in allerlei decoratie materiaal. Bent u ook helemaal weg van dit design?
 

 Rombus
De rombus is een stijlvol 3D element die geheel naar eigen stijl kan worden toegepast in uw interieur. Laat uw creativiteit de vrije loop en maak met dit 3D Element uw eigen unieke wanddecoratie.
 
Cube
Bekleed uw wand snel en eenvoudig met de wanddecoratie Cube. De Cube is een wandpaneel met meerdere hexagon vormen aan elkaar. Ideaal om snel die ene wand in huis een sfeervolle uitstraling te geven. Wilt u de wanddecoratie wat speelser maken? Maak dan 1 hexagon vorm een andere kleur!


2. Honingraat


De vorm van een honingraat is eenvoudig te creëren met het 3D element Ray van Arstyl®. Een groot element die geheel naar eigen wensen is toe te passen op uw wand. Met dit element kunt u tevens ook weer een hexagon vorm creëren op uw muur, alleen dan met een speelse honingraat.
 


3. Envelop


Het wanddecoratie Envelop is een strakke en moderne wanddecoratie die absoluut zijn plekje in de top 5 wanddecoratie designs heeft verdiend! Deze wanddecoratie is ontzettend leuk als een uniek kunstwerk op de muur. Bekleed zomaar een stukje met deze Envelop 3D element. U kunt dit element heel goed combineren met de Circle wanddecoratie.
 


4. Kilt en Cubi - uniek lijnenspel


Speel met lijnen en creëer zo een uniek lijnenspel in uw eigen huis! Houdt u van de moderne stijl en heeft u ook een modern interieur? Dan past een wanddecoratie met een lijnenspel design echt bij u.
 

Kilt
De Kilt is perfect toe te passen als een prachtig kunstwerk op uw wand in de woonkamer. Het element heeft een vierkant vorm en is geheel naar eigen wensen toe te passen in uw interieur. Wilt u het lijnenspel extra accentueren? Geef dan sommige lijnen in deze wanddecoratie een andere kleur.
 
Cubi
De Cubi is een echte moderne wanddecoratie van Orac Decor®. Dit element is in 2 wanddecoratie designs toepasbaar. Beide designs zijn uiteraard hartstikke gaaf om te combineren met elkaar. De Cubi is net zoals de Kilt heel mooi om als kunstwerk op de wand te gebruiken. Wilt u juist eens wat anders? Gebruik de Cubi dan als hoofdboord achter uw bed! Zo creëert u een hoofdbord die niemand anders heeft.


5. Hill & Valley


3D wall covering is een wanddecoratie die nieuw in zijn soort is en nu al een ware trend wordt voor aankomend woonseizoen! Deze prachtige 3D wall covering van Orac Decor® kan in elke ruimte worden toegepast, waar u maar wilt! Pas deze wanddecoratie toe in uw badkamer, keuken, hal of uw slaapkamer. Gebruik het element gecombineerd of los van elkaar. Het leuke van deze wall covering  Hill en Valley is dat deze zowel horizontaal, verticaal als diagonaal gemonteerd kan worden. Benieuwd naar de mogelijkheden van 3D wall covering bij u thuis? Vraag een samplebox aan en bekijk deze wanddecoratie bij u thuis in de ruimte waar u ze wenst te plaatsen!
 


Vakkundige montage bij u thuis door STYQX


Naast dat wij u kunnen adviseren hebben wij ook een eigen montageservice! Onze vakkundige monteur heeft de opleidingen aan de Orac Decor® Academy met succes afgerond waardoor wij u een professionele montage kunnen garanderen! Wilt u de montage liever zelf uitvoeren? Dat kan natuurlijk ook! Wij raden u dan wel aan om tijdens de montage de juiste montagematerialen te gebruiken voor het beste eindresultaat.
 


Materiaal wanddecoratie


Al onze wanddecoratie designs en 3D muurbekleding zijn gemaakt van een hoogwaardige kunststof (polyurethaan). Deze kunststof is stootvast en waterbestendig. Standaard zijn is onze wanddecoratie al voorzien van een witte primer waardoor u gelijk met een muurverf of lak aan de slag kunt gaan om de wanddecoratie nog persoonlijker te maken.