Incl.
BTW
Klantenservice
+31 166 611 139
5 / 5
100% van 100
Toon alle 28 reviews
Zoeken

Vandaag t/m maandag 20-05 is onze showroom gesloten. Momenteel zijn we te bezoeken in stand D3 op The Art of Living Woon- en Designevent.

TRENDTIP: DE LEUKSTE WANDDECORATIE VOOR DE BABYKAMER

Gefeliciteerd! Er is een kleine baby onderweg. Dit is een spannende tijd waarin veel dingen geregeld moeten worden, zoals de babykamer. Zijn jullie nog op zoek naar inspiratie voor jullie eigen unieke babykamer? Dan hebben wij dé leukste wanddecoratie die geheel naar eigen wensen gestyled kan worden! Want iedereen gunt zijn kind toch de leukste kamer? Maak van de baby- en kinderkamer een gezellige, sfeervolle en veilige plek. Leuke wanddecoratie kan daarbij helpen.

Kunststof 3D elementen, echte eyecatchers
Creëer uw eigen kunstwerk met één van onze 3D elementen.Of misschien wensen jullie wel de gehele wand voorzien van deze prachtige vormen. Willen jullie het toch graag subtiel houden in jullie babykamer? Natuurlijk kan dat ook met deze 3D elementen. Ze zijn in verschillende afmeting en stylen te verkrijgen, en ook nog eens per stuk te bestellen.

De Rombus! Als u enkel een stukje van de wand wilt voorzien van wanddecoratie, dan is de Rombus ontzettend leuk. Dit element is in 2 verschillende vormen beschikbaar. De W100 en de W105. Speelt u graag met diepte? Gebruik dan de W100 om de hexagon vorm te creëren zoals bij de W105.

De Wing is een element die een zacht reliëf geeft aan u muur. Allerlei vormen kunt u maken met dit element. Laat uw creativiteit de vrije loop en maak uw eigen unieke wanddecoratie voor in de babykamer.

De Circle. Wilt u toch iets groters? Iets waarmee u gemakkelijk een groter oppervlakte kunt bekleden? Dan is het 3D element Circle ideaal. Dit element heeft een afmeting van 333x333mm waardoor u snel en eenvoudig een stuk wand kunt voorzien van wanddecoratie.

3D wandpanelen, superieur in detail
Wilt u een wand bekleden met een vrolijke en hippe vorm? Ook dat kan STYQX voor u realiseren. Naast onze 3D elementen hebben wij ook 3D panelen. Dit zijn panelen die in verschillende vormen zijn gemaakt van hoogwaardig polyurethaan. Deze 3D muurpanelen zijn er in prachtige uitvoeringen.

Het Flower wandpaneel. Maak van uw babykamer een fleurige kamer waarin vrolijkheid centraal staat. Bekleed enkel een kader van uw wand en het geeft zo de kamer al een compleet andere uitstraling!

De Cube heeft zoals zijn naam al zegt een kubistische vorm. Dit komt omdat dit paneel allemaal kleine hexagon vormen heeft waardoor u, als u goed kijkt, ook een kubusvorm kunt zien. Pas dit wandpaneel op uw gehele wand toe en behandel deze eenvoudig mee met de muurverf. Wilt u een speels effect creëren? Schilder dan enkele hexagon vormen een andere kleur.

Het Liquid paneel straalt rust en een natuurlijke sfeer uit. Als u de babykamer graag rustig wilt houden, maar niet saai is dit een gaaf paneel om te gebruiken. Niet overdreven aanwezig maar toch een unieke wand in de babykamer.

Wandlijsten, uw muur wordt een kunstwerk
Het is altijd een kunst om dezelfde sfeer en stijl in uw gehele huis toe te passen, maar het is zeker niet onmogelijk! Houdt u van een chique of klassieke stijl en u wilt dat ook graag terug laten komen in de babykamer? Wilt u graag design muurbekleding of luxe wanddecoratie? Kaders van kunststof wandlijsten zijn een echte eyecatcher voor de babykamer, maar ook voor de rest van uw huis.
 
3D wanddecoratie van kunststof
Onze producten zijn gemaakt van een hoogwaardige PU waardoor deze waterbestendig en stootvast zijn. Daarnaast zijn de producten standaard al voorzien van een witte primer zodat u ze direct kunt nabehandelen met een lak of muurverf!

Vakkundige montage bij u thuis!
Bij deze producten is het belangrijk dat de montage netjes en zorgvuldig wordt uitgevoerd. Gebruik hiervoor de juiste materialen voor zoals een goede zaag en de juiste lijmkit. Besteed u de montage liever uit? Ook dat kunnen wij voor u regelen! Onze eigen vakman komt graag uw wanddecoratie bij u thuis monteren. Wij hebben kwaliteit hoog in het vaandel staan en onze vakman heeft dus de Orac Academy met succes afgerond.