Incl.
BTW
Klantenservice
+31 166 611 139
5 / 5
100% van 100
Toon alle 28 reviews
Zoeken

De showroom is gesloten t/m donderdag 18-04-2024.
Profiteer nu van 10% korting met kortingscode 'verbouwen10'.
Enkel geldig op niet afgeprijsde producten.

WANDDECORATIE ACHTER UW BED? WIJ DELEN 5 IDEEËN MET U!

Wanddecoratie op de muur achter het bed is tegenwoordig helemaal in! Geef uw slaapkamer een make-over, hier vindt u een aantal ideeën die u kunt gebruiken voor de slaapkamer metamorfose. Voor de liefhebbers van klassiek én modern.

1. Klassieke barok wanddecoratie achter het bed
Wie van klassiek én een tintje barok houdt kan z'n hart ophalen met de CHEVRON wanddecoratie van Orac Decor®. Deze kant-en-klare wandpanelen zijn 40 cm breed en 200 cm lang. Door deze grote afmeting heeft ue met de CHEVRON snel een prachtig resultaat! De wandpanelen zijn eenvoudig op maat te maken en te monteren op de muur met bijhorende lijmkit. Met vloerplint SX118 en wandlijst P3020 in dezelde stijl maakt u de slaapkamer geheel in stijl af. Ontdek de CHEVRON wanddecoratie.
 
2. Moderne wall covering als wanddecoratie op uw slaapkamer
Wanddecoratie met een wat modernere uitstraling staat mooi als lambrisering op uw muur. In de slaapkamer kunt u ook uw hele muur achter het bed bekleden met deze 3D wall covering. Er zijn 3 verschillende modellen verkrijgbaar: Zigzag, Hill en Valley. Alle 3 zullen ze uw muur stijlvoller maken. Deze wanddecoratie kunt u makkelijk afwerken met wandlijst CX190 en alle producten zijn schilderklaar!

3. Wanddecoratie in tegelvorm, gaaf voor een hoofdbord van uw bed
Met vierkante panelen van 33,3 x 33,3 cm kunt u makkelijk en snel een mooi hoofdbord achter uw bed maken. De Cubi van Orac Decor® is ideaal als u van een strak en kubusvorm houdt. Verschillende diktes in de panelen maken de Cubi uniek en geven een mooi schaduwwerkring. Het monteren van de wanddecoratie is eenvoudig, met lijmkit verlijmt u de wandpanelen op de muur. Na het monteren kunt u ze in de gewenste kleur schilderen. Bekijk het aanbod.
 
4. 3D elementen op de muur in de slaapkamer
Elke creatieveling wordt blij van onze 3D elementen. Gebruik de handige elementen in uw slaapkamer om de lege muren op te vrolijken. U heeft keuze uit meer dan 10 verschillende 3D elementen! U haalt bijvoorbeeld met de Trapezium een veelzijdig toepasbaar element in huis. De ene zijde is dikker dan de andere zijde, dit geeft u de mogelijkheid om diepte op de muur te creëren.

5. Op en top klassieke wanddecoratie voor achter uw bed
De nieuwe AUTOIRE wanddecoratie ademt klassieke traditie. Deze wandpanelen komen zeker tot zijn recht als lage of hoge lambrisering in de slaapkamer. Het mooie is van deze nieuwe reeks dat het goed te combineren in met bijpassende inzetstukken, vloerplinten en wandlijsten. Wat kiest u? De slaapkamer rondom in stijl afwerken of alleen de muur achter het bed? Ontdek de mogelijkheden.