Incl.
BTW
Klantenservice
+31 166 611 139
5 / 5
100% van 100
Toon alle 28 reviews
Zoeken

Vandaag t/m maandag 20-05 is onze showroom gesloten. Momenteel zijn we te bezoeken in stand D3 op The Art of Living Woon- en Designevent.

UW INTERIEUR IN BAROKSTIJL | GESELECTEERD DOOR STYQX

Wij hebben een aantal BA'ROCK producten voor u geselecteerd die we hier uitlichten. Deze producten passen perfect bij elkaar en versterken het barok effect. De gehele combinatie geeft uw woning en interieur extra stijl en sfeer!

Let the magic happen..
STYQX tovert uw interieur in een mum van tijd om in een adembenemend interieur in barok stijl. Het begint met een passend en uitgebreidt advies, daarop volgt een nette offerte. En dan... werkt onze vakman aan een fantastisch eindresultaat in uw woning!

Dit kan ook bij u thuis!
Men denkt bij barokstijl al snel aan hele grote ruimtes vol decoratie en versieringen. Ondanks het ontbreken van hele grote ruimtes in uw woning kunnen wij op gepast wijze de barokstijl toepassen in uw interieur. Kleine ruimtes zijn geschikt, grotere ruimtes zijn geschikt, zolang te verhoudingen maar kloppen. Laten wij hier nu heel goed in zijn!Hoe krijg ik de mooiste barokstijl bij mij thuis?


Vul eenvoudig het advies aanvraagformulier in. Aan de hand van uw gegevens en wensen geven we u advies over wat er het meest geschikt is voor u ruimte(s). Op het moment dat u onze ideeën helemaal overeenkomen met uw wensen voorzien we u van een offerte. Na akkoord gaan we bij u thuis aan de slag en toveren we de ruimte(s) helemaal om. Zo simpel is het!
 

Onze selectie... speciaal voor u!

We beginnen met een vloerplint die erg goed past een barok interieur, de geselecteerde SX118 is 13,8 cm hoog en 1,8 cm. Door het speciale design is het mogelijk om enkele kabels weg te werken in de plint langs de muur.
Vloerplint SX118
Afhankelijk van uw wensen en de ruimte kunnen wij kaders op de muur realiseren, dit wordt gedaan met wandlijsten. Bijvoorbeeld alleen op de onderste helft van de wand als het wat rustiger moet als een soort van lambrisering. Of de gehele wand vol kaders voor een uitbundiger resultaat. Natuurlijk is het ook mogelijk om alleen een enkel wandlijstje horizontaal op de wand te monteren, zodat de muur toch een mooi uiterlijk krijgt. Wij hebben wandlijst P3020 voor u geselecteerd, deze heeft mooie versieringen van acanthus bladeren en past perfect in de barok stijl. De lijst heeft een afmeting van: 6,1 x 3,2 cm. De wandlijst kan netjes in verstek gezaagd en gemonteerd worden. Naast deze standaard hoek hebben wij ook super gaaf barok hoekstuk, een absolute verrijking van u interieur. Hoekstuk P3020A heeft een afmeting van maar liefst: 42,5 x 42,5 cm en 4,0 cm dik.
Wandlijst P3020Hoekstuk P3020A
Als kroon op uw interieur kunt u afhankelijk van de afmetingen van de ruimt(s) uit kroonlijst C217 en C338 kiezen. Deze 2 kroonlijsten hebben wij voor u geselecteerd omdat ze een prachtige barok uitstraling hebben. De C217 heeft een afmeting van 10,3 x 15,6 cm en is daarom ook geschikt voor kleinere ruimtes. C338 met een afmeting van 18,4 x 18,4 cm komt goed tot z'n recht in de grotere of hogere ruimtes in uw woning.
Kroonlijst C217Kroonlijst C338
Er is een mogelijkheid om fijn gedetaileerde ornamenten op uw kroonlijst toe te voegen, dit kan bij de grootste kroonlijst van onze selectie! De C338A is een rechte kroonlijst met een grote ornament in het midden en kan waar u wilt gemonteerd worden. Het is een optie om de binnenhoeken te voorzien van een bijpassend ornament, dit kan met kroonlijst C338B. Deze 2 lijsten geven absoluut meer cachet aan uw interieur en benadrukken de barokstijl!
Kroonlijst C338AKroonlijst C338B
Naast vloerplinten, wandlijsten en kroonlijsten kunt u ook nog kiezen voor een barok rozet. Deze rozet is helemaal in stijl en is een ware toevoeging aan uw interieur. De grote rozet R27 heeft een patroon van gestileerde acanthus bladeren en is 75,0 cm groot en 4,5 cm dik. Versieringen met acanthus bladeren komen heel vaak terug op barok lijstwerk.

Barok rozet R27

Geproduceerd van de beste grondstoffen!
De BA'ROCK lijsten zijn gemaakt van hoogwaardige PU, die de kwaliteitskenmerken van kunststof combineren met de uitstraling van gips. Onze lijsten zijn licht van gewicht, schok- en waterbestendig én direct overschilderbaar in tegenstelling tot lijsten van gips, die zijn zwaar en breekbaar! 

Wij zijn enthousiast, mogen we voor u aan de slag?
Hebben wij u overtuigd dat de barokstijl in uw interieur een ware toevoeging is? Weet u nog niet precies hoe en wat, vul dan eenvoudig het advies formulier in. Mocht u al wel weten wat u precies wenst, dan kunt u direct het offerte formulier invullen. Onze vakman monteert met alle plezier en preciesie de BA'ROCK lijsten bij u thuis, zo kunnen we u compleet ontzorgen!INSPIRATIE: C338 en C338B als schilderijlijst op de wand
Met een beetje creativiteit kunnen de standaard BA'ROCK producten op een bijzondere en opvallende manier toegepast worden in uw ruimte. Zoals kroonlijst C338B samen met de C338 op de wand als een soort schilderijlijst. Naast dat kroonlijst C338 ontzettend goed staat op uw plafond is het dus ook geschikt op de wand. 

Barock kaders voor op de wand Orac Decor Barock hoekelement