Incl.
BTW
Klantenservice
+31 166 611 139
5 / 5
100% van 100
Toon alle 28 reviews
Zoeken

Vandaag t/m maandag 20-05 is onze showroom gesloten. Momenteel zijn we te bezoeken in stand D3 op The Art of Living Woon- en Designevent.

Studio Tryfenah - Interieuradvies & ontwerp

Mijn naam is Tryféna Hildenbrant, eigenaresse van Studio Tryfenah interieuradvies. Mijn standplaats is Bergen op Zoom, maar ik werk door de hele regio en verder. Mensen uit het hele land komen bij mij om mijn persoonlijke aanpak en unieke stijl, die bekend staat om het gebruik van lichte, zachte en aardse kleuren. Neutraal en toch warm. Ik creëer rust, eenheid en sfeer. Of dat nu een woonkamer, slaapkamer, kleuterklas of schoonheidssalon is.

Ik vind het belangrijk dat ik de juiste kennis heb van de producten die ik adviseer. Ik bezoek regelmatig leveranciers, ben op de hoogte van de laatste collecties en soms vind ik iets zo geweldig dat ik het wil toepassen in mijn eigen woning. Zo heb ik de Orac wandpanelen toegepast op de achterwand van mijn thuiswerkplek. En zelfs een eigen 3D kunstwerk gemaakt. Het resultaat is prachtig en geeft echt een statement in huis!

In diverse projecten koos ik ook voor de wandpanelen van Orac. Bijvoorbeeld als achterwand bij een televisiemeubel, als lambrisering of om een wand er meer uit te laten springen. Het mooie aan dit product is dat je het subtiel kunt houden door het mee te nemen in het kleurenpalet van je woning. En tegelijkertijd enorm kan laten spreken door de structuur ervan. Het geeft echt een wauw-effect.

Daarnaast zie je de kleuren van Little Greene regelmatig terugkomen in mijn ontwerpen. Ze hebben veel mooie en warme neutrale tinten. En uitgesproken kleuren die toch zacht en rustig ogen. De verf is mooi mat, heeft een diep pigment en is supergoed schoon te houden.

Studio Tryfenah X STYQX

De samenwerking met STYQX is prettig voor mij, maar ook zeker voor de klant. Ze denken actief mee, er zijn altijd samples beschikbaar en ze kunnen de hele realisatie uit handen nemen. De lijntjes zijn kort en het contact is erg persoonlijk. Precies waar ik ook voor sta.

Wat kan Studio Tryfenah voor jou betekenen?

Of het nu gaat om de woonkamer, slaapkamer, nieuwbouw, verbouw, keuken of bedrijfsruimte. Studio Tryfenah helpt je bij het maken van al jouw interieurkeuzes. Ik adviseer je bij het kiezen van de juiste kleuren en materialen om eenheid te creëren. En samen gaan we op zoek naar de perfecte indeling voor een fijne leefruimte. Je krijgt van mij een persoonlijk interieuradvies dat volledig aansluit bij jouw wensen.

Benieuwd naar wat ik voor jou kan betekenen? Op mijn website staan alle pakketten en prijzen uitgebreid toegelicht. Maar je mag altijd even bellen om samen te overleggen wat het beste bij jouw woonwensen past.

Interieuradvies

Je wilt een frisse wind door je woonkamer. Je bent toe aan verandering of mist eenheid, sfeer en kleur in je interieur. Je twijfelt misschien over de indeling. Of je wilt nieuwe muurkleuren of de bank vervangen, maar niet gelijk de hele ruimte verbouwen of aanpassen. Wat jij nodig hebt is een brainstormsessie aan huis of basis interieuradvies.

Interieurontwerp

Je wilt een ruimte volledig aanpakken en je wilt dat alles klopt. Van vloer tot plafond. Bijvoorbeeld als je gaat verhuizen of verbouwen. Ik help je met alle keuzes op het gebied van kleuren, indeling, materialen, raambekleding, verlichting en styling. Een compleet advies met 3D ontwerp helpt enorm om sneller keuzes te maken en het uiteindelijke plaatje in zijn totaliteit al goed voor je te zien.

Maatwerk
Ik geef advies voor maatwerk interieuroplossingen. Als onderdeel van een totaalplan, maar ook als je een onbenut hoekje of lange wand in de woonkamer optimaal wilt benutten. Bijvoorbeeld als opbergruimte voor speelgoed, een werkplek, wandmeubel of televisiemeubel. Met maatwerk benut je iedere centimeter optimaal, het geeft rust en het tilt je interieur gelijk naar een hoger niveau.

Meer projecten van Studio Tryfenah zien? Kijk eens op Instagram pagina's wooninspiratie en zakelijk.