Vakkundige montage vanaf € 99,95

Door onze Master Installer!

Mooie kroonlijsten of bijvoorbeeld 3D wall covering gezien? Maar geen idee hoe u deze producten moet gaan monteren? STYQX heeft de kennis en de vakman om uw producten professioneel te monteren bij u thuis, dit kan al vanaf € 99,95.
 


Erkende officiële installateur van Orac Decor®

Wij zijn dé erkende officiële installateur van Orac Decor®, dit houdt in dat we gecertificeerd zijn om alle producten snel en vakkundig te kunnen monteren.
 

Garantie op de montage!

Wij bieden u minimaal 24 maanden garantie op het werk dat onze Master Installer aflevert. Zo weet u zeker dat u lang kunt genieten van het prachtige eindresultaat! Lees in de voorwaarden een uitgebreide uitleg van onze garantie.

 

Kan ik de (flexibele) lijsten, wall covering, elementen of panelen zelf monteren?

Ja dat kan, mits u de juiste kennis en goed gereedschap heeft die benodigd zijn om de producten te verzagen en te verlijmen. Onderschat niet dat de hoeken in de juiste graden zagen als lastig kan worden ervaren evenals het naadloos op elkaar aan laten sluiten van 2 lengtes. Het benodigde gereedschap kunt u ook bij ons bestellen.

Flexibele kroonlijsten, wandlijsten, vloerplinten, deurlijsten of verlichtingslijsten vereisen ervaring om deze goed en netjes te kunnen monteren. Wij adviseren u om de flexibele lijsten niet zelf te monteren.

Bespaar tijd en ergernis, de Master Installer van STYQX monteert uw lijsten snel en vakkundig. Gegarandeerd een strak resultaat! 
 

U heeft ergens anders producten van Orac Decor® gekocht?

Geen probleem, wij kunnen alsnog de 'Montage aan huis' voor u verzorgen! Vul hier uw aanvraag in en ontvang een vrijblijvende offerte. Direct contact? WhatsApp ons!
 

Vraag vrijblijvend uw montageprijs aan: 

Controleer alle velden, wellicht heeft u een verplicht veld niet of foutief ingevuld.