Incl.
BTW
Klantenservice
+31 166 611 139
5 / 5
100% van 100
Toon alle 28 reviews
Zoeken

Vandaag t/m maandag 20-05 is onze showroom gesloten. Momenteel zijn we te bezoeken in stand D3 op The Art of Living Woon- en Designevent.

ONTDEK HET VOLLEDIGE ASSORTIMENT VAN ORAC DECOR® BIJ STYQX!

STYQX is úw leverancier voor alle Orac Decor® producten. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u voorzien van goed en passend advies. Daarnaast beschikken wij ook over een eigen full service montagedienst en leveren we altijd snel bij u thuis. Onze vakman is gecertificeert en daarmee MASTER installer van Orac Decor®.

Orac Decor® kroonlijsten
Maak uw ruimte compleet met onze prachtige Orac Decor® kroonlijsten, ons assortiment kroonlijsten bestaat onder andere uit: moderne, klassieke en geornamenteerde kroonlijsten. Hiernaast ook een verschillende reeksen met een geheel eigen stijl en uitstraling: STEPS, NOBLESSE, BA'ROCK, MANOIR, en HERITAGE kroonlijsten. Ook vormt een gebogen wand geen enkel probleem meer, wij hebben hier flexibele kroonlijsten voor. Gordijnrails in het zicht is vanaf nu verleden tijd, met onze gordijnprofielen kan een rails gemakkelijk weg gewerkt worden!

Orac Decor® wandlijsten
Moderne lijnen of klassieke kaders op uw muur creëert u gemakkelijk met onze wandlijsten, dit geeft meer cachet aan uw interieur! Houdt u meer van mooie bloemen en bladerpatronen? Dan zullen de geornamenteerde wandlijsten echt een aanvulling zijn op uw wand. Voor de moderne interieurs kunt u kiezen uit alle STEPS wandlijsten. Deze reeks wordt gekenmerkt door strakke lijnen. Wie echt de sfeer van vroeger in huis wilt halen kan zijn hart ophalen aan de BA'ROCK en HERITAGE wandlijsten, allebei de reeksen hebben zo zijn eigen typische nostalgische kenmerken. Denkt u dat die ene gebogen wand een probleem vormt? Geen zorgen, de meeste wandlijsten zijn in flexibel materiaal te verkrijgen. Zo is het mogelijk om een ruimte met gebogen muren toch in dezelfde stijl in te richten. Het is mogelijk om uw wandlijsten te verrijken met bijpassende hoekstukken en ornamenten. Liever geen kaders of een enkel lijstje op uw wand? Probeer een moderne of klassieke lambrisering, dit is op veel verschillende manieren toe te passen. Wij zitten vol goede ideeën!

Orac Decor® wandbekleding
De mooiste wandbekleding vindt u bij STYQX! Met de 3D elementen en de 3D panelen maakt u van elke lege of lelijke muur of wand een mooi en opvallend exemplaar. U kunt er voor kiezen om uw hele wand te bekleden of maar een gedeelte als een waar kunstwerk. Met klassieke wandpanelen haalt u sfeervolle wandbekleding in huis. Deze klassieke panelen zijn goed te combineren met klassieke kroonlijsten, wandlijsten en vloerplinten. Bij lambrisering denkt is misschien aan van die oude kunststof of donkere houten schrootjes. Tegenwoordig worden er mooie lijsten geproduceerd om een eigentijdse moderne of klassieke lambrisering te maken in uw woning.

Orac Decor® plinten
Uw interieur bijna af? Mist u nog net die mooie vloerplint? STYQX heeft dé plinten die u zoekt! U heeft keuze uit de multifunctionele plinten SQUARE en CASCADE, monumentenplint CONTOUR en de getrapte moderne HIGH LINE plinten. Ook voor uw renovatie hebben we de juiste plinten. Overzetplinten zijn de oplossing voor snel en net resultaat. U hoeft niets te slopen maar kunt direct beginnen aan een prachtig eindresultaat! Plaats ook uw vloerplinten tegen de ronde wand in uw hal of woonkamer, dit is mogelijk doordat de meeste vloerplinten in flexibel materiaal beschikbaar zijn.

Orac Decor® deur- en raamomlijstingen
Een kozijn tovert u in een mum van tijd om tot een karaktervol exemplaar met een deur- of raamomlijsting. Geschikt voor elke interieurstijl. Deur- en raamomlijstingen bestaat uit een combinatie van deur- en raamlijsten en veelal plintneuten. Een plintneut is als het ware een 'blokje' die een mooie overgang creëert tussen deurlijst en vloerplint. Wij kunnen u goed adviseren met welke Orac Decor® producten u een complete deuromlijsting kunt maken en welke vloerplinten er het beste bijpassen. U kunt eventueel ook nog uitbreiden met mooie wandlijsten in stijl. Flexibele deur- en raamlijsten kunt u gebruiken voor de toog in uw woning.

Orac Decor® indirecte verlichting
Met indirecte verlichting haalt u een echte sfeermaker in huis. Een klein stukje in de gang of de gehele woon- of slaapkamer rondom. Bepaald zelf waar uw extra sfeer wilt toevoegen. Met onze verlichtingslijsten is het eenvoudig te realiseren. De 3 bolvormige klassieke lijsten zijn heel goed te combineren met uw klassieke interieur. Maar u heeft ook keuze genoeg als u van modern houdt. De moderne, de STEPS en de L3 verlichtingslijsten passen allemaal in een strak interieur. Zomaar een subtiel verlichtingsrandje toevoegen? Geen probleem, met de compacte verlichtingslijsten krijgt u een niet te onderschatten mooi effect. Net zoals bij de kroonlijsten, wandlijsten en vloerplinten zijn indirecte verlichtingslijsten ook te verkrijgen in een flexibele uitvoering.

Orac Decor® rozetten
Fleur uw plafond op met een rozet en benadruk nog meer de stijl in uw kamer. We hebben de bekende moderne en klassieke rozetten in ons assortiment waarmee u uw plafond kunt breken of als creatieve toevoeging op uw wand. Voor de liefhebber van rijke versiersels en prachtige bloemmotieven hebben we geornamenteerde rozetten, mooi boven een grote kroonluchter of op de wand met een spiegelkoplamp. Gewaagd, maar het geeft absoluut een verbluffend resultaat! om een statement te kunnen maken zijn er nu ook XL rozetten bij ons te koop. Dit zijn rozetten tot bijna 1 meter in doorsnee!

Weet u niet waar te beginnen?
Geen nood! Wij kunnen u helpen, met advies over het toepassen van Orac Decor® producten en de montage hiervan. Waar u het beste kunt beginnen en waar u mogelijk rekening mee moet houden. Wij staan met onze kennis voor u klaar! Zo ontzorgen we u compleet!