Incl.
BTW
Klantenservice
+31 166 611 139
5 / 5
100% van 100
Toon alle 28 reviews
Zoeken

De showroom is gesloten t/m donderdag 18-04-2024.
Profiteer nu van 10% korting met kortingscode 'verbouwen10'.
Enkel geldig op niet afgeprijsde producten.

Bold, Brave en Bespoke interieurontwerp

Wij zijn twee enthousiaste en creatieve interieurontwerpers met een passie voor grootse gebaren in materiaal, kleur en verlichting. Wij staan garant voor het creëren van gedurfde en verrassende ontwerpen voor zowel residentiële woningen als hotels en restaurants. Bij NOUK & STONE geloven we in nauwe samenwerking met onze opdrachtgevers. We luisteren naar hun wensen, ideeën en feedback en nemen hen mee in het ontwerpproces, zodat ze volledig betrokken zijn bij het creëren van hun droominterieur.

Verrassend interieurontwerp voor een herenhuis uit anno 1903:

De briefing voor dit statige herenhuis in Den Haag luidde: een uitgesproken interieur wat een hospitality vibe moest ademen. Het moest een inspirerende omgeving worden met grootse elementen en design. Waar verlichting en verrassende materialen een belangrijke toevoeging in het ontwerp moest zijn. De opdrachtgever had een voorkeur voor rijke materialen, authentieke details en donkere kleuren. De wandpanelen en de plinten van Orac zijn in de kleur van de muur meegeschilderd voor een groots effect.

NOUK & STONE X STYQX

Onze creativiteit zorgt voor een out of the box gedurfde benadering, waar behang, het gebruik van kleur en bijzondere materialen bijdragen aan een spannend en inspirerend interieur. We werken graag met de producten van Orac Decor en Little Greene, om hoogwaardige opvallende interieurs tot stand te brengen. De wandpanelen en de sierlijsten zijn fantastisch om ware kunstwerken mee te creëren. Het uitgebreide palet aan kleuren en de hoogwaardige kwaliteit van Little Greene is een feest om mee te werken. STYQX is de juiste partner voor het realiseren van onze interieurontwerpen en staat voor precisie en perfectie! Zowel in materialen, de uitvoering als de service die zij bieden.

Statement hal van een nieuwbouwappartement

Dit was een opdracht voor een nieuwbouwappartement in Spanbroek. De - bij oplevering - weinig sfeervolle witte hal zonder karakteristieke elementen is omgetoverd tot een warme entree met een luxe uitstraling. De wens van de opdrachtgever was: een hal met veel sfeer, wat bij binnenkomst meteen een statement zou maken. STYQX heeft onze tekeningen tot leven gebracht door met sierlijsten van Orac een lambrisering te creëren. Het behang in combinatie met de verfkleur, zorgt voor een warm geheel.

Ontdek welke diensten NOUKE & STONE aanbiedt. Annouk en Kim helpen je graag!

Interieurontwerp

NOUK & STONE vertaalt de woonwensen van de opdrachtgever naar een gedetailleerd, verrassend en persoonlijk interieur. Waar functie en het esthetische aspect samenkomen. Het interieurontwerp bestaat onder andere uit: het bepalen van de stijl en sfeer, een indelingsplan, kleuradvies, materiaaladvies, een meubel- en een verlichtingsplan.

Lees meer

Maatwerk design

Maatwerk interieur design zorgt voor een uniek interieurontwerp, tegelijkertijd heeft het vaak ook praktische voordelen. Door het toepassen van maatwerk keukens, maatwerk badkamers en maatwerk meubels, vertalen wij de identiteit van de bewoners naar een uniek en verrassend interieur, wat hun verwachtingen overtreft.

Lees meer

Project management

Mocht je geen tijd of zin hebben om de verbouwing van een bestaande woning, een nieuwbouwwoning of een zakelijk project te begeleiden, laat NOUK & STONE je dan helpen. Wij staan in nauw contact met de vakmensen om het interieurontwerp en het maatwerk design tot in de kleinste details uit te laten voeren, zoals bedoeld in de 3D tekeningen.

Lees meer

Meer projecten van NOUK & STONE zien? Kijk eens op Instagram.