Klantenservice
+31 166 611 139
5 / 5
100% van 100
Toon alles 20 reviews
Zoeken

Momenteel is onze showroom gesloten t/m vrijdag 8 december.
Profiteer van 10% korting met de code 'december10'. PVC vloeren zijn uitgesloten van de kortingsactie.

Premium partner - Maison Libre

Introductie Maison Libre:

Binnen een ontwerp vinden wij het belangrijk dat de originele architectuur wordt behouden, maar er eigentijdse elementen in worden geïntegreerd. Met respect voor de bestaande architectuur en omgeving ontwerpen en realiseren we zorgvuldig onze projectinrichting. We luisteren graag naar de wensen, ideeën en behoeften van de klant om tot een authentiek en inspirerend eindresultaat te komen.

 

Belinda Kroese: ''Every great design begins with an even better story''

 

Samenwerking STYQX:

Wanneer we starten met de materiaalspecificaties en de inrichting van het project. Liggen design, functionaliteit en authenticiteit centraal, producten van Orac Decor zoals wandlijsten en wandpanelen komen steeds vaker terug in ons ontwerp. Met de brede kennis van STYQX komen wij tot een plan die klopt bij de bestaande architectuur in de juiste tijdsgeest/bouwjaar van het pand. Producten van Orac Decor zijn prachtig en eigentijds die het verhaal van vroeger vertellen.

 

Gerealiseerd project Maison Libre x STYQX: Amsterdam - Centrum

Maison Libre heeft dit project onlangs afgerondt in Amsterdam. In de meest sfeervolle wijk die de stad rijk is verbouwde dit stel een gedateerde woning tot een prachtig familie huis. STYQX heeft in het project geadviseerd over het toepassen van wandlijst P8030 in verschillende ruimten. Ook de montage heeft STYQX mogen uitvoeren.

 

Ontdek alle projecten van Maison Libre op Instagram:
@maison_libre_interior

 

Kom in contact met Belinda Kroese & Isolde de Jong van Maison Libre en ontdek wat zij voor jouw kunnen betekenen.