Klassieke wandlijsten

Verrijking voor uw interieur!

De klassieke wandlijsten zijn zeer veelzijdig toe te passen in uw interieur. Maak op de lege wanden in uw kamer grote en kleine kaders. Of alleen lage kaders op de wand als een soort lambrisering. Verhoog het effect van uw vloerplinten door er 1 of meerdere wandlijsten boven te monteren. Met klassieke wandlijsten haalt u een heerlijke sfeer in huis!
 

Orac Decor® klassieke wandlijst eenvoudig bestellen bij STYQX


U kunt klassieke wandlijsten en alle andere producten eenvoudig berekenen en bestellen in onze webshop (kroonlijsten-elementen.nl). De aanbevolen lijm en de optie 'Montage aan huis' zijn eenvoudig mee te bestellen.
 
Rustige horizontale lijn
Met een enkele lijst, zoals de PX120, kunt u de wand in 2 delen opsplitsen, zo onderbreekt u de muur op een rustige manier. Door de 2 delen een verschillende kleur te schilderen benadrukt u het effect.
 

Orac Decor® PX120


Afmeting: 4,0 x 1,9 cm
Meer informatie

Extra toevoeging aan uw vloerplinten


Een subtiel wandlijstje boven uw klassieke vloerplint of overzetplint is een absolute toevoeging. U vergroot optisch uw vloerplint met de PX175, zeker als u deze samen met de wandlijst en het stukje muur wat er tussen zit in een dezelfde kleur schildert.
 

Orac Decor® PX175


Afmeting: 5,0 x 1,7 cm
Meer informatie

Klassieke lambrisering


Lage rechthoekige kaders gemaakt van een fijn wandlijstje in combinatie met een vloerplint en een horizontale wandlijst boven de kaders maakt het geheel af als lambrisering. PX103 is de lijst voor de kaders. Deze wandlijst heeft een klassieke uitstraling met prachtige krullen.
 

Orac Decor® PX103


Afmeting: 2,5 x 1,2 cm
Meer informatie

Rechthoekige kaders


Door middel van grote en kleine kaders op de muur krijgt u een sfeervolle ruimte. Om eenheid te krijgen in uw ruimte kunt u rondom kaders monteren. De P8020 is erg geschikt voor kaders in verschillende afmetingen.
 

Orac Decor® P8020


Afmeting: 6,0 x 2,6 cm
Meer informatie

Bijpassende hoekstukken maken het compleet


Wanneer u kaders op de wand wenst kunt u ook kiezen voor mooie bijpassende hoekstukken. Dit kan net even iets meer cachet geven dan standaard verstek hoeken. Er zijn maar liefst 10 verschillende hoekstukken verkrijgbaar! Hoekstuk P8030D is een echte klassieker en kan samen gebruikt worden met wandlijst P8030.
 

Orac Decor® P8030D


Afmeting: 13,2 x 13,2 x 1,7 cm
Meer informatie
 

Orac Decor® P8030


Afmeting: 4,1 x 1,7 cm
Meer informatie
Geproduceerd van de beste grondstoffen!
De wandlijsten zijn gemaakt van hoogwaardige PU, die de kwaliteitskenmerken van kunststof combineren met de uitstraling van gips. Onze wandlijsten zijn licht van gewicht, schok- en waterbestendig én direct overschilderbaar in tegenstelling tot wandlijsten van gips, die zijn zwaar en breekbaar!
 
Ontdek het hele assortiment!
U heeft enorm veel keuze uit verschillende afmetingen en modellen, bekijk het hele assortiment in de catalogus. Combineer uw klassieke wandlijsten met bijpassende kroonlijsten en vloerplinten!
 

Klassieke wandlijsten kopen?


Heeft u al een keuze kunnen maken uit 1 van deze klassieke wandlijsten? Bestel de gewenste wandlijst eenvoudig in onze webshop.