Inspiratie voor uw interieur

Mooie kleur- en lijstcombinaties

In deze moderne woonkamer zijn strakke multifunctionele sierlijsten gebruikt om kaders op de muren te maken. Mooie gladde lijsten die de lichte ruimte net even meer sfeer geven samen met de gekleurde fauteuils.

Bekijk het aanbod

Alleen een nieuwe vloerplint kan al genoeg zijn als perfecte overgang tussen wand en vloer. Met het gebruik van 1 of meerdere wandlijsten boven de vloerplint in dezelfde kleur creëert een hele mooie verhoogde plint op de wand! Zo eenvoudig maakt u die ene saaie wand makkelijk mooi en netjes.

Bekijk het aanbod

Met indirecte verlichting kunt u gemakkelijk sfeer in uw kamer brengen. Door verlichtingslijsten op de wand te monteren schept u de mogelijkheid om LED-strips mooi weg te werken en een egaal licht in de ruimte te laten schijnen.

Bekijk het aanbod

Een perfect Engels interieur waar klassiek en tijdloos de sleutelwoorden zijn. In deze warme en keurige kamer zult u zich geen moment vervelen.

Bekijk het aanbod

Wall covering is nieuw en hip. Met keuze uit 3 verschillende profielen is er altijd wel 1 die geschikt is in uw interieur. Door de breedte van 25 cm per paneel is er zo een hele wand bekleedt. Nog even in een trendy kleurtje verven en klaar.

Bekijk het aanbod

Vaak vergeten of onderschat zijn de rozetten in een landelijk interieur. Het is een ware toevoeging aan het klassieke interieur. Zeker in combinatie met kroonlijsten komt een rozet echt tot z'n recht.

Bekijk het aanbod

Gebruik prachtig versierde hoekstukken om een echte barok stijl te krijgen in uw interieur. Mooi en fijn gedetailleerd.

Bekijk het aanbod

Meer inspiratie nodig en ideeën nodig?


 

 Bezoek onze inspiratie pagina van onze webshop eens!