Klantenservice
+31 166 611 139
5 / 5
100% van 100
Toon alles 20 reviews
Zoeken

Momenteel is onze showroom gesloten t/m vrijdag 8 december.
Profiteer van 10% korting met de code 'december10'. PVC vloeren zijn uitgesloten van de kortingsactie.

Premium partner - CIS advies

Introductie CIS - Advies:

Mijn naam is Cynthia van Asselt van CIS advies ( Cynthia interieur styling en advies ) momenteel al een aantal jaar bezig als zelfstandig interieurontwerper in en rondom de Veluwe. Naast mijn leuke baan heb ik een lieve man en 2 dochtertjes. Met mijn ervaring als interieurstyliste op het gebied van interieur, styling en advies werk ik graag aan elke opdracht met enthousiasme, passie en creativiteit. Waar ik blij van word? Is het meedenken met elke interieurvraag van de klant. Vaak merk ik dat de klant na het advies veel zin heeft om zelf aan de slag te gaan of dat ze niet kunnen wachten om het eindresultaat te zien wat is uitgevoerd door de vakmensen waar ik mee samen werk. Een wisselwerking tussen de klant en mij vind ik heel leuk. Waar ik denk goed in te zijn is vooral het luisteren naar de klant en ze het gevoel geven dat ik echt graag wat mag ontwerpen wat bij hen past.

Cynthia over STYQX: ''Snelle service, fijn contactpersoon, duidelijke communicatie.''

Samenwerking met STYQX:

Ik werk graag met STYQX samen voor verschillende producten van Orac Decor. In mijn ontwerpen gebruik ik regelmatig de sierlijsten of wandpanelen. De samenwerking is fijn. Wanneer ik meer informatie of de juiste kennis nodig heb over een product dan wordt ik snel en vriendelijk te woord gestaan. Dit helpt mij heel erg om zo ook mijn klant gelijk van de juiste informatie te voorzien.

Projecten van CIS - Advies
Project 1 - Vrijstaande woning in Nunspeet
Project 1 - Vrijstaande woning in Nunspeet
Project 2 - Bakker Piet in Elspeet
Project 2 - Bakker Piet in Elspeet
Project 3 - Tussenwoning in Harderwijk
Project 3 - Tussenwoning in HarderwijkProject 1:
vrijstaande woning Nunspeet, compleet interieurontwerp van de begane grond waar mee is de gedacht vanuit het oogpunt van de klant. Deze klant had zelf de keuken uitgezocht en nam de bestaande eetkamerstoelen, bank en fauteuil mee naar deze nieuwe vrijstaande woning. Alles wat je daarom heen ziet is geadviseerd door CIS advies. Van de kleur op de muur tot aan de vaas op de geadviseerde maatwerk tv meubel.

Project 2: Zakelijk project: Bakker piet in Elspeet. Bakker Piet is vorige jaar van een kleine bakkerij uitgebreid naar een hele grote bakkerij incl. Lunchroom. Een jaar lang heb ik mee mogen denk met het ontwerp van de Winkel en de lunchroom in Elspeet. Het begon met een interieurontwerp incl. 3D tekeningen. Vanuit daar ben ik door de eigenaren van Bakker Piet gekozen om het gehele ontwerp tot in de puntjes uit te denken en te regelen. Momenteel ben ik daar nog steeds regelmatig te vinden om de styling bij te houden en een nieuwe ruimte te ontwerpen voor de zakelijke klanten van Bakker piet.

Project 3: Tussenwoning – Harderwijk. Wat ik leuk vind aan mijn werk is dat ik veel verschillende mensen mag adviseren. Particulieren maar ook zakelijk en vrijstaande woningen maar ook tussenwoningen zoals deze in Harderwijk. Een leuk gezin die heel veel sfeer miste in hun woning. Je zou eigenlijk de voor en na foto’s moeten zien. Ik ben bij hun gekomen met de intake en aan de hand daarvan heb ik een offerte gemaakt voor een compleet interieuradvies. Na akkoord heb ik een geheel interieurontwerp voor ze mogen maken voor de gehele basis van de woning ( wanden, vloeren, raamdecoratie, gordijnen etc. ) maar ook de keuken, meubelplan, verlichtingsplan en indelingsplan. Met de wensen en het budget ben ik aan de slag gegaan. De klant heeft mijn ontwerp exact overgenomen en gerealiseerd. Na dat alles er stond hebben ze mij gebeld voor de styling omdat ze graag net dat miste om het geheel helemaal af te zien. Zo gezegd zo gedaan.

Ontdek alle projecten van CIS advies op Instagram:
@cis_advies

Kom in contact met Cynthia van Asselt van CIS advies en ontdek wat zij voor jouw kan betekenen.