BA'ROCK wandlijsten

Vol details

Alle BA'ROCK lijsten zijn prachtig gedecoreerd, de meeste het een patroon van het acanthusblad. Werk uw ruimte karaktervol af met wandlijsten en kroonlijsten uit de BA'ROCK reeks.

 

Orac Decor® BA'ROCK wandlijst eenvoudig bestellen bij STYQX


U kunt BA'ROCK wandlijsten en alle andere producten eenvoudig berekenen en bestellen in onze webshop (kroonlijsten-elementen.nl). De aanbevolen lijm en de optie 'Montage aan huis' zijn eenvoudig mee te bestellen.

 

Rechthoekige kaders voor een barok interieur


Door middel van grote kaders op de muur krijgt u een sfeervolle ruimte. Om eenheid te krijgen in uw ruimte kunt u rondom kaders monteren. De P3020 is erg geschikt voor kaders in verschillende afmetingen en is rijkelijk versiert met een organisch patroon van het acanthusblad.
 
Orac Decor® P3020
Afmeting: 6,1 x 3,2 cm
Meer informatie

BA'ROCK hoekstukken maken uw interieur compleet


Wanneer u kaders op de wand wenst kunt u ook kiezen voor mooie bijpassende hoekstukken. Dit geeft veel meer cachet dan standaard hoeken. Hoekstuk P3020A sluit perfect aan op wandlijst P3020. Zeker op grotere wanden komen de hoekstukken goed tot z'n recht! P3020A zit vol met fijne details.
 
Orac Decor® P3020A
Afmeting: 42,5 x 42,5 x 4,0 cm 
Meer informatie
Als kerst op de taart..
Maak het geheel compleet met BA'ROCK rozet R27 op uw plafond! Dat is de absolute kers op de taart.

Geproduceerd van de beste grondstoffen!
De wandlijsten zijn gemaakt van hoogwaardige PU, die de kwaliteitskenmerken van kunststof combineren met de uitstraling van gips. Onze wandlijsten zijn licht van gewicht, schok- en waterbestendig én direct overschilderbaar in tegenstelling tot wandlijsten van gips, die zijn zwaar en breekbaar!

Ontdek het hele assortiment!
U heeft enorm veel keuze uit verschillende afmetingen en modellen, bekijk het hele assortiment in de catalogus. Combineer uw BA'ROCK wandlijsten met bijpassende kroonlijsten en vloerplinten!

 

Barok wandlijsten kopen?


Heeft u al een keuze kunnen maken uit 1 van de wandlijsten of wilt u voor meerdere wandlijsten een prijs ontvangen? Vraag eenvoudig uw offerte aan!