Moderne verlichtingslijsten

Geven stijl aan uw interieur!

Moderne verlichtingslijsten kenmerken zich door de strakke en gebogen volgenzijn een echte toevoeging in uw interieur, voor elke ruimte in uw huis hebben we een passend model. Het geeft meer sfeer aan uw kamers. In onze catalogus kunt u alle verlichtingslijsten bekijken. Hier laten we de moderne verlichtingslijsten zien, van klein naar groot. De lijsten zijn naar keuze als uplighter of downlighter te gebruiken.

 

Orac Decor® moderne indirecte verlichtingslijsten eenvoudig bestellen bij STYQX


U kunt moderne indirecte verlichtingslijsten en alle andere producten eenvoudig berekenen en bestellen in onze webshop (kroonlijsten-elementen.nl). De aanbevolen lijm en de optie 'Montage aan huis' zijn eenvoudig mee te bestellen.
 

Orac Decor® C361 STRIPE

Sober en tijdloos verlichtingsprofiel. De subtiele dubbele voeg zorgt voor net dat tikkeltje extra in uw interieur. Ontworpen door Pierre Daems.
Afmeting: 5,0 x 5,0 cm
Max. afmeting lichtbron: 1,6 x 2,2 cm
 

Prijs p/m 1 : 


Orac Decor® C362 CURVE

Circulair verlichtingsprofiel voor subtiele indirecte verlichting in uw woning. Ontworpen door Pierre Daems.
Afmeting: 5,0 x 5,0 cm
Max. afmeting lichtbron: 1,6 x 2,2 cm
 

Prijs p/m 1 : 


Orac Decor® C373 ANTONIO

Moderne lijst van Ulf Moritz geeft uw ruimte extra sfeer. Zowel alleen als gecombineerd met C374.
Afmeting: 8,0 x 5,0 cm
Max. afmeting lichtbron: 3,1 x 3,1 cm
 

Prijs p/m 1 : 


Orac Decor® C357 STRAIGHT

Deze lijst integreert op een hedendaagse en minimalistische manier indirecte verlichting in uw interieur. Ontworpen door Jacques Vergracht.
Afmeting: 7,1 x 11,0 cm
 

Prijs p/m 1 : 


Orac Decor® C358 RAIL

Verlichtingsprofiel met onverwachte schuine hoek. Het holle profiel met schaduwvoeg verbergt perfect de LED-strip en zorgt voor een optimale lichtverdeling. Ontworpen door Jacques Vergracht.
Afmeting: 7,3 x 14,0 cm
 

Prijs p/m 1 : 


Orac Decor® C351 BOAT

Rond maar strak prfiel dat een mooi licht- en schaduwspel creëert. Ontworpen door Jacques Vergracht.
Afmeting: 7,4 x 17,3 cm
 

Prijs p/m 1 : 


Orac Decor® C352 FLAT

Modern profiel dat met zijn fijne schaduwlijn zorgt voor een onverwacht zwevend effect. Ontworpen door Jacques Vergracht.
Afmeting: 7,6 x 17,1 cm
 

Prijs p/m 1 : 


Orac Decor® C364 WAVE

Elegante verlichtingslijst met organische lijnen voorziet probleemloos moderne interieurs van sfeervolle verlichting. Ontworpen door Pierre Daems.
Afmeting: 14,0 x 8,0 cm
 

Prijs p/m 1 : 


Orac Decor® C374 ANTONIO

Moderne lijst van Ulf Morits geeft uw ruimte extra sfeer. Zowel alleen als gecombineerd met C373.
Afmeting: 18,0 x 5,0 cm
 

Prijs p/m 1 : 


Orac Decor® C371 SHADE

Prachtige up- of downlighter. Met zijn soepele lijn creëert hij een subtiele schaduw en staat hij perfect in uw moderne interieur. Ontworpen door Ulf Moritz.
Afmeting: 18,5 x 5,8 cm
 

Prijs p/m 1 : 


Orac Decor® C372 FLUXUS

Extra grote up- of downlighter. Ontworpen door Ulf Moritz.
Afmeting: 28,0 x 7,0 cm
 

Prijs p/m 1 : 

Geproduceerd van de beste grondstoffen!
De lijsten zijn gemaakt van hoogwaardige PU, die de kwaliteitskenmerken van kunststof combineren met de uitstraling van gips. Onze lijsten zijn licht van gewicht, schok- en waterbestendig én direct overschilderbaar in tegenstelling tot lijsten van gips, die zijn zwaar en breekbaar!

Zijn de moderne verlichtingslijsten niet helemaal uw stijl?
Ook daar hebben we een oplossing voor. Bekijk ook eens de klassieke verlichtingslijsten en de STEPS verlichtingslijsten. Liever een subtiel lijstje? Compacte verlichtingslijsten zijn de oplossing!

Wel de lijsten, niet de lichtbron
Wij verkopen en monteren alle mogelijk verlichtingslijsten in verschillende stijlen. LED-strips en andere lichtbronnen zijn niet bij ons te verkrijgen. Onze kennis en vaardigheid ligt bij het vakkundig toepassen van lijstwerk in uw woning. Voor LED strips en andere lichtbronnen verwijzen we u graag naar een specialist. Deze specialist kan u goed adviseren over het juist toepassen van LED-strips en andere lichtbronnen in uw woning.

 

Moderne verlichtingslijst kopen?


Heeft u al een keuze kunnen maken uit 1 van deze lijsten of wilt u voor meerdere lijsten een prijs ontvangen? Vraag eenvoudig uw offerte aan!