Incl.
BTW
Klantenservice
+31 166 611 139
5 / 5
100% van 100
Toon alle 28 reviews
Zoeken

De showroom is gesloten t/m donderdag 18-04-2024.
Profiteer nu van 10% korting met kortingscode 'verbouwen10'.
Enkel geldig op niet afgeprijsde producten.

Unieke ontwerpservice

Laat ons je helpen om jouw ruimte te transformeren met de verfijnde wand- en plafonddecoratie van het merk Orac Decor. Wij staan klaar om een uniek ontwerp te creëren dat perfect aansluit bij jouw smaak en stijl. Met behulp van een 2D-visualisatie brengen we jouw ideeën tot leven, zodat je een duidelijk beeld krijgt van hoe jouw droominterieur eruit kan zien.

Natuurlijk bieden we ook de mogelijkheid om het door ons ontworpen concept tot leven te brengen in jouw eigen huis. Maak gebruik van onze handige montageservice, waarbij onze ervaren monteur met enthousiasme jouw dromen werkelijkheid maakt.

Welke gegevens of maatvoeringen mag ik aanleveren?

Om een op maat gemaakt 2D ontwerp voor je te kunnen maken, hebben we wat gegevens en afmetingen van je nodig. Je kunt jouw informatie gemakkelijk naar ons mailen voor een vlotte afhandeling.

 • De volledige breedte van de wand / de volledige breedte van het plafond
 • De volledige hoogte van de wand / de volledige lengte van het plafond
 • Wel of geen plint aanwezig op de wand
 • Hoogte van de huidige of gewenste plint
 • Positie van aanwezige schakelaars, stopcontacten en lichtpunten
 • Evt. bijzonderheden zoals gordijnen die aansluiten op de hoek van de wand
 • Foto('s) van de huidige situatie
 • Toelichting van je wensen zoals van welke stijl je aanspreekt
 • Afbeeldingen waar je wensen op gebaseert zijn 
Wat zijn de kosten?

De kosten van een 2D-ontwerp kunnen variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals de complexiteit van het ontwerp. Wil je vooraf weten wat een ontwerp voor jouw situatie kost? Vraag vrijblijvend een offerte aan per mail.

 • 2D ontwerp per wand of plafond incl. 1 kleine aanpassing vanaf € 49,95 (incl. 21% BTW)
 • Aanpassing in het ontwerp per wand of plafond vanaf € 19,95 (incl. 21% BTW)
 • (Zakelijk) projecten op aanvraag, vraag eenvoudig een offerte aan per mail.
Wat is de levertijd?

We streven ernaar om jouw 2D ontwerp binnen enkele dagen per mail te leveren. De exacte tijd hangt af van de snelheid waarmee we alle benodigde informatie van jou ontvangen. Ons doel is om zo snel mogelijk aan jouw wensen te voldoen en je te voorzien van een kwalitatief hoogwaardig ontwerp.

Hoe maak ik gebruik van de ontwerpservice?

Wil je een uniek 2D ontwerp voor je wanden en/of plafonds? Stuur ons simpelweg alle relevante afmetingen en je specifieke wensen per mail, en wij zorgen voor een gepersonaliseerd ontwerp dat perfect past bij jouw ruimte. Als je geen tijd hebt om de afmetingen zelf op te meten, bieden wij een handige inmeetservice aan. Wij komen dan langs om alle nodige afmetingen op te nemen en deze vervolgens te verwerken in het ontwerp. De kosten voor het inmeten zijn niet inbegrepen in de kosten voor het maken van een ontwerp.