Incl.
BTW
Klantenservice
+31 166 611 139
5 / 5
100% van 100
Toon alle 28 reviews
Zoeken

Ontvang nu 10% korting op je aankoop, gebruik actiecode: interieur10. Actie loopt t/m 09-06-2024.
Enkel geldig op niet afgeprijsde producten.

Kom je binnenkort inspiratie op doen?

Naast de mogelijkheid om onze showroom te bezoeken tijdens de reguliere openingstijden is het ook mogelijk om gebruik te maken van onze private shopping. Wanneer je gebruik maakt van private shopping heb je de gehele showroom tot je beschikking, er zijn geen andere klanten aanwezig. Zo kun je in alle rust en op je gemak de showroom ontdekken en je laten inspireren door de zeer diverse sfeerkamers. In onze showroom vind je producten terug van de merken Orac Decor, Floorify, Little Greene, Paint & Paper en Cole & Son.

Bezoek onze prachtige showroom

Ontdek onze sierlijsten, wandpanelen, plinten en rozetten die we toegepast hebben in diverse grote en kleine sfeerkamers. Om de showroom helemaal af te maken hebben we de kamers in verschillende warmte tinten geschilderd en voorzien voor prachtige PVC vloeren.

Wanneer is private shopping mogelijk?

Gebruik maken van private shopping is mogelijk buiten onze reguliere openingstijden. Dit kan dus bijv. in de avond of op een zondag.

Hoe maak ik een afspraak?

Je maakt eenvoudig een afspraak door contact met ons op te nemen. Stuur ons een mail of bel ons op +31 166 611 139. Een berichtje via Whats-App mag natuurlijk ook, je bereikt ons op +316 11 08 87 94. De afspraak is pas definitief zodra wij die bevestigd hebben.

Is private shopping vrijblijvend?

Natuurlijk, je bezoek aan onze showroom is altijd vrijblijvend.

Krijg ik hulp en advies tijdens mijn bezoek?

We vinden het super leuk dat je onze showroom wilt bezoeken, we helpen je daarom graag! We geven je desgewenst passend (kleur)advies over hoe je onze producten het beste kunt toepassen in jouw interieur voor een fantastisch resultaat.