Autoire wandbekleding

Stijlvol en prachtig in uw interieur

De AUTOIRE wandbekleding zijn de New Classics van Orac Decor®. Een mooie verzameling van wandpanelen, elementen en wandlijsten. Deze kunt u gebruiken om uw hele wand of een gedeelte van u wand stijlvol af te werken! Wij vinden deze nieuwe collectie geweldig, de producten zijn goed in verhouding en mooie gedetailleerd!

 

Voordelen klassieke wanddecoratie


Het grote voordeel van deze wandbekleding is dat het zeer veelzijdig toegepast kan worden. Door de verschillende afmetingen is het mogelijk om snel resultaat op uw wand of plafond te krijgen. AUTOIRE wandbekleding is stijlvol voor uw interieur, het is mooi in de hal, woon- of slaapkamer.

 

Orac Decor® AUTOIRE wandbekleding eenvoudig bestellen bij STYQX


U kunt AUTOIRE wandbekleding en alle andere producten eenvoudig berekenen en bestellen in onze webshop (kroonlijsten-elementen.nl). De aanbevolen lijm en de optie 'Montage aan huis' zijn eenvoudig mee te bestellen.
 

AUTOIRE WANDDECORATIE VOOR UW INTERIEUR:


Orac Decor® W120

Afmeting: 150,0 x 50,0 cm

Diktemax: 3,2 cm

Prijs p/st : 


Orac Decor® W121

Afmeting: 50,x x 50,0 cm

Diktemax: 3,2 cm

Prijs p/st : 

Werk uw AUTOIRE wandbekleding in stijl af
Met wandlijst P4025 kunt u extra dimensie toevoegen aan de panelen door bijvoorbeeld de lijst horizontaal tussen de panelen te monteren. Wordt geleverd in een handige lengte van 200 cm.

Orac Decor® P4025
Afmeting: 8,3 x 3,4 cm
 
Het plafond in dezelfde AUTOIRE stijl als uw wanden
Kroonlijst C324 kunt u gebruiken om dezelfde stijl van de wanden door te trekken naar uw plafond. Ook is deze lijst te gebruiken als indirecte verlichtingslijst, dit geeft een heel chique effect op de wand! Wordt geleverd in een handige lengte van 200 cm.
 

Orac Decor® C324

Afmeting: 8,3 x 3,4 cm

Prijs p/m 1 : 

Dé perfecte vloerplint voor AUTOIRE wandbekleding!
Natuurlijk is de wandbekleding niet af zonder de perfecte vloer afwerking, vloerplint SX138 is het perfecte plint om de bekleding in stijl af te werken.
 

Orac Decor® SX138

Afmeting: 13,8 x 1,5 cm

Prijs p/m 1 : 

Vierkante AUTOIRE wandpanelen, geschikt als inzetstuk voor de W120 en W121
Kant-en-klare elementen, geschikt voor montage op de muur of als perfect passend inzetstuk voor de W120 en W121. De vierkante panelen laten zich makkelijk te verlijmen. Eventueel op maat maken is geen probleem, met een scherpe handzaag zijn de panelen eenvoudig te zagen. er gaan slechts 9 panelen op 1 vierkante meter. Geef uw creativiteit de vrijheid, de panelen zijn horizontaal, verticaal of diagonaal te monteren. Heeft u hulp nodig? Wij staan voor u klaar!

Orac Decor® W122

Afmeting: 33,3 x 33,3 cm

Diktemax: 2,6 cm

Prijs p/st : 


Orac Decor® W123

Afmeting: 33,3 x 33,3 cm

Diktemax: 3,5 cm

Prijs p/st : 

Waarom is 3D wall covering gemaakt van polyurethaan?
Dit is een kwalitatief goede kunststof soort en vele malen beter dan hout of gips. Omdat hout en gips bijvoorbeeld makkelijk gaan scheuren door werking van het materiaal en de ondergrond. Bij het zagen van de wall covering komt er geen tot nauwelijks stof vrij. Met het verwerken van hout of gips moet u rekening houden met de grote hoeveelheden stof die vrij komt en dat is slecht voor uw gezondheid. Ook is het prettig dat de wall covering lichtgewicht is.
 

Kan ik de wandbekleding zelf monteren?


Ja dat kan, mits u de juiste kennis en goed gereedschap heeft die benodigd zijn om de producten te verlijmen en indien nodig te verzagen. De montage kunt u natuurlijk ook door STYQX uit laten voeren, onze vakman staat voor u klaar!

 

Waar koop ik de AUTOIRE wandbekleding?


Natuurlijk bij ons, STYQX! Mocht u al weten wat u wilt creëren met de wandbkleding, dan kunt u uw bestelling plaatsen. Weet u nog niet precies wat u wilt, hoeveel, hoe of waar u de wandbekleding het mooiste toe kunt passen in uw huis, vraag dan vrijblijvend advies. We denken graag met u mee en zitten bomvol originele ideeën!