Orac Decor® Rombus

Meest veelzijdige hexagon vorm

U kunt alle kanten op met de Rombus. Door 3 ruitvormige W100 elementen tegen elkaar aan te gebruiken ontstaat er een mooie hexagon vorm. De hogere kant van de elementjes kunt u aan de buiten- of binnenkant van de hexagon vorm leggen. Zo kunt u uw eigen kunstwerk maken en onstaat er een prachtig beeld op de muur of plafond.

De kant-en-klare 6-kantige W105 zijn uitermate geschikt om een optische illusie te creëeren op uw wand of plafond. Doordat het element aan de zijkanten dunner is dan in het midden ontstaat er een 3D kubus effect.
 

Rombus is dé ultieme wanddecoratie

Snel een hele wand bekleden of u uniek kunstwerk op de muur. Laat uw creativiteit de vrije loop en ontwerp een kunstwerk met rombussen die perfect aan sluit bij u, en uw interieur. Speel met verschillende vormen en schilder ze in leuke kleuraccenten.
 

Orac Decor® Rombus eenvoudig bestellen bij STYQX

De Rombus en alle andere producten kunt u eenvoudig berekenen en bestellen in onze webshop (kroonlijsten-elementen.nl). De aanbevolen lijm en de optie 'Montage aan huis' zijn eenvoudig mee te bestellen.
 

Orac Decor® Rombus W100


Afmeting: 258 mm x 150 mm
Diktemax: 29 mm
​Materiaal: PU

Aanbevolen lijm: Decofix Pro of DecoFix Power
Service:  'Montage aan huis' beschikbaar
Meer informatie

Orac Decor® Rombus W105


Afmeting: 300 mm x 346 mm
Diktemax: 30 mm
​Materiaal: PU

Aanbevolen lijm: Decofix Pro of DecoFix Power
Service: 'Montage aan huis' beschikbaar
Meer informatie

 

Voordelen van de Orac Decor® Rombus:


 
Lichtgewicht: geproduceerd van een kwalitatieve polyurethaan met een hoge dichtheid.
Eenvoudige montage: indien nodig kunt u een element passend maken met een scherpe fijne handzaag. 
Behandeld met primer: u kunt de elementen direct in de gewenste kleur schilderen, zo heeft u snel een mooi eindresultaat!
Water- en schokbestendig: bij normaal gebruik ontstaan er geen deuken in de elementen, ook zijn de elementen bestand tegen water.
Termiet resistent: de elementen worden niet aangetast door termieten.

 

Waarom is de Rombus gemaakt van polyurethaan?

Dit is een kwalitatief goede kunststof soort en vele malen beter dan hout of gips. Omdat hout en gips bijvoorbeeld makkelijk gaan scheuren door werking van het materiaal en de ondergrond. Bij het zagen van een Rombus komt er geen tot nauwelijks stof vrij. Met het verwerken van hout of gips moet u rekening houden met de grote hoeveelheden stof die vrij komt en dat is slecht voor uw gezondheid. Ook is het prettig dat de Rombus een lichtgewicht element is.
 

Kan ik de Rombus W100 / W105 zelf monteren?

Ja dat kan, mits u de juiste kennis en goed gereedschap heeft die benodigd zijn om de producten te verlijmen en indien nodig te verzagen. De montage kunt u ook door STYQX uit laten voeren, onze vakman staat voor u klaar!
 

Waar koop ik een Rombus?

Natuurlijk in onze webshop! Mocht u al weten wat u wilt creëren met de Rombus, dan kunt u een bestelling plaatsen. Weet u nog niet precies wat u wilt, hoeveel, hoe of waar u de elementen het mooiste toe kunt passen in uw huis, vraag dan vrijblijvend advies. We denken graag met u mee en zitten bomvol originele ideeën!