Rombus

Het element Rombus maakt deel uit van de collectie 3D elementen en bestaat in 2 varianten; de 6-kantige W105 en de ruitvormige W100. 

Trend 2019
Overal komt u de hexagon vorm tegen; in tegels op de vloer, op behang, in accesoires. Deze vorm is de absolute trend van 2019. De Rombus W105 heeft de hexagon vorm en is goed te gebruiken op de wand of het plafond. Met de W100 creëert uw gemakkelijk een speelser hexagon 3D motief.

Dé ultieme wandbekleding
Snel een hele wand bekleden of u uniek kunstwerk op de muur. Laat uw creativiteit de vrije loop en ontwerp een kunstwerk met rombussen die perfect aan sluit bij u, en uw interieur. Speel met verschillende vormen en schilder ze in leuke kleuraccenten.
 

Specificatie Rombus W100:

Afmeting: 258 mm x 150 mm
Diktemax: 29 mmSpecificatie Rombus W105:
Afmeting: 300 mm x 346 mm
Diktemax: 30 mm


 

Voordelen van de Rombus:  

Lichtgewicht : geproduceerd van een kwalitatieve polyurethaan met een hoge dichtheid.

Eenvoudige montage : indien nodig kunt u een element passend maken met een scherpe fijne handzaag. 

Behandeld met primer : u kunt de elementen direct in de gewenste kleur schilderen, zo heeft u snel een mooi eindresultaat!

Water- en schokbestendig : bij normaal gebruik ontstaan er geen deuken in de elementen, ook zijn de elementen bestand tegen water.

Termiet resistent : de elementen worden niet aangetast door termieten.


Waarom is de Rombus gemaakt van polyurethaan?

Dit is een kwalitatief goede kunststof soort en vele malen beter dan hout of gips. Omdat hout en gips bijvoorbeeld makkelijk gaan scheuren door werking van het materiaal en de ondergrond. Bij het zagen van een Rombus komt er geen tot nauwelijks stof vrij. Met het verwerken van hout of gips moet u rekening houden met de grote hoeveelheden stof die vrij komt en dat is slecht voor uw gezondheid. Ook is het prettig dat de Rombus een lichtgewicht element is.

Waar koop ik een Rombus?
Natuurlijk bij ons, STYQX! Mocht u al weten wat u wilt creëren met de Rombus, dan kunt u gemakkelijk een offerte aanvragen. Weet u nog niet precies wat u wilt, hoeveel, hoe of waar u de elementen het mooiste toe kunt passen in uw huis, vraag dan vrijblijvend advies. We denken graag met u mee en zitten bomvol originele ideeën!

Kan ik de elementen zelf monteren?
Ja dat kan, mits u de juiste kennis en goed gereedschap heeft die benodigd zijn om de producten te verlijmen en indien nodig te verzagen. De montage kunt u ook door STYQX uit laten voeren, onze vakman staat voor u klaar!


 

STYQX adviseert en komt bij u thuis!
Wij kunnen u goed adviseren om uw woning te voorzien van elementen of panelen, ook komen wij bij u thuis heel Nederland en België met onze samples en ideeën! 

Alle producten van Orac Decor® en Arstyl® kunt u bij ons bestellen. Door ruime voorraad bij onze leveranciers kunnen wij alle producten snel leveren.

De elementen en panelen kunnen door onze vakman bij u thuis gemonteerd worden. Wij zijn natuurlijk gecertificeerd door Orac Decor®, zo bent u er zeker van dat er werk van hoge kwaliteit geleverd wordt. STYQX heeft alles onder 1 dak en ontzorgt u compleet!
 

Kunnen wij u helpen? Vraag het Jelle:

 

Uw vraag :
Naam :
E - mail :