XL rozetten

De grootste rozetten hebben we voor u geselecteerd uit het assortiment, ze passen het beste in grote en hoge ruimtes. Natuurlijk hoeft de ruimte niet persee groot en hoog te zijn om een XL rozet goed tot zijn recht te laten komen. Het staat ook erg mooi in een kleinere ruimte of op de wand met bijvoorbeeld een spiegelkoplamp, ontzettend gaaf om op deze manier details uit te lichten!

Naast XL rozetten bestaat het assortiment ook uit moderne rozettenklassieke rozetten en geornamenteerde rozetten.
 

Geproduceerd van de beste grondstoffen!
De rozetten zijn gemaakt van hoogwaardige PU, die de kwaliteitskenmerken van kunststof combineren met de uitstraling van gips. Onze rozetten zijn licht van gewicht, schok- en waterbestendig én direct overschilderbaar in tegenstelling tot rozetten van gips, die zijn zwaar en breekbaar! R22

Klassieke ovale verzonken rozet met indrukwekkende uitsnijding van bladeren en bloemen.
Afmeting: 77,5 x 53,0 cm
Diktemax: 3,6 cm 
R23

Fijne details zorgen ervoor dat deze rozet een groots effect geeft aan uw ruimte. Er is ook een kleinere uitvoering van deze rozet, dat is rozet R18.
Diameter: 71,0 cm
Diktemax: 4,4 cm 
R24

Grote rozet met klassieke uitsnijdingen.
Diameter: 79,0 cm
Diktemax: 6,0 cm 
R27 BA'ROCK

Grote rozet met een patroon van gestileerde acanthus bladeren. Deze rozet past perfect bij BA'ROCK kroonlijsten en wandlijsten.
Diameter: 75,0 cm
Diktemax: 4,5 cm 

R38

Grote rozet met klassieke uitsnijdingen.
Diameter: 71,0 cm
Diktemax: 4,2 cm

R40

Grote rozet met concentrische ringen.
Diameter: 74,5 cm
Diktemax: 3,1 cm 

R52

Grote rozet met klassieke uitsnijdingen.
Diameter: 69,5 cm
Diktemax: 4,8 cm 
R64

Onze grootste rozet met prachtige uitsnijdingen is perfect om een statement te maken.
Diameter: 95,2 cm
Diktemax: 4,8 cm

R73

Grote rozet met klassieke uitsnijdingen.
Diameter: 70,0 cm
Diktemax: 5,9 cm  XL rozet kopen? 
Heeft u al een keuze kunnen maken uit 1 van deze XL rozetten of wilt u voor meerdere rozetten een prijs ontvangen? Vraag eenvoudig uw offerte aan!


 

STYQX adviseert en komt bij u thuis!
Wij kunnen u goed adviseren om uw woning te voorzien van XL rozetten, ook komen wij bij u thuis heel Nederland en België met onze samples en ideeën! 

Alle producten van Orac Decor® en Arstyl® kunt u bij ons bestellen. Door ruime voorraad bij onze leveranciers kunnen wij alle producten snel leveren.

De XL rozetten kunnen door onze vakman bij u thuis gemonteerd worden. Wij zijn natuurlijk gecertificeerd door Orac Decor®, zo bent u er zeker van dat er werk van hoge kwaliteit geleverd wordt. STYQX heeft alles onder 1 dak en ontzorgt u compleet!
 

Kunnen wij u helpen? Vraag het Jelle:

 

Uw vraag :
Naam :
E - mail :