Orac Decor® vloerplinten

Creëer de perfecte afwerking

Mist u nog net die mooie vloerplint? Wij hebben dé plinten die u zoekt! Verkrijgbaar in verschillende stijlen en afmetingen. Super strak, minimalistisch of in de vertouwde klassieke uitvoering. Vrijwel alle vloerplinten van Orac Decor® zijn geschikt om bedrading achter weg te werken. De multifunctionele vloerplinten zijn niet alleen geschikt voor uw vloer, maar u kunt ze ook terug laten komen op uw wand. 
 

SQUARE plinten
CASCADE plinten
CONTOUR plinten
HIGH LINE plinten
Overzet plinten
HIGH RISE plinten NEW
Flexibele plinten


Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Blijf eenvoudig op de hoogte van scherpe acties en exclusieve aanbiedingen!

Naam :
E-mailadres :
 


SQUARE multifunctionele plint

 

De meest eenvoudige vloerplint uit het assortiment. Alle plinten uit de SQUARE reeks kunt u ook als kroonlijst, wandlijst of als deuromlijsting gebruiken, zeer multifunctioneel dus! Hiermee kunt u uw volledige woning helemaal voorzien van dezelfde plint, u kiest de grootte die bij uw ruimte past! U koopt deze moderne vloerplint al vanaf € 3,92 p/m1.


CASCADE moderne plint

 

Moderne en multifunctionele plint met een afgeronde bovenkant. Deze moderne vloerplinten geven u oneindig veel mogelijkheden en zijn uitstekend te combineren met moderne kroon- en wandlijsten. De smalste plint kost slechts € 4,75 p/m1. Snel aan de slag?


CONTOUR monumentenplint

 

De enige echte monumentenplint! Deze klassieke plint heeft zachte krullen gecombineerd met een prachtig ontwerp. De CONTOUR vloerplinten passen erg goed bij de BA'ROCK kroon- en wandlijsten, maar passen ook perfect bij HERITAGE kroon- en wandlijsten. Voor € 6,89 p/m1 kunt u al beginnen om de overgang van de wand naar de vloer stijlvol af te werken.


HIGH LINE small, medium, big

 

De pure vorm en de perfecte proporties maken de HIGH LINE plinten de ideale overgang tussen vloer en wand. Ongeacht de stijl van uw interieur. Deze vloerplinten zijn niet geschikt als overzetplint maar wel om kabels achter weg te werken en passen perfect bij STEPS kroon- en wandlijsten. Aan de strekkende meter prijs zal het niet liggen, de fijnste uitvoering heeft u al voor € 8,55 p/m1.


Overzet plinten

 

De SQUARE, CASCADE en CONTOUR zijn ook als overzetplint verkrijgbaar. Handig voor een snelle renovatie van een ruimte. Geen oude plinten verwijderen, dat bespaart u een hoop tijd en rommel. U kunt direct aan de slag voor slechts € 8,79 p/m1!


HIGH RISE plinten

 

Orac Decor® heeft begin 2020 de grootste klassieke vloerplint geïntroduceerd. De HIGH RISE vloerplint is uniek en prachtig gedetailleerd. Met een hoogte van 21 cm haalt u pure landelijke sfeer in huis! Deze plint heeft een nette prijs van € 28,50 p/m1.
 

Orac Decor HIGH RISE vloerplint SX191
 
 


Flexibele plinten

 

Alle plinten uit de SQUARE, CASCADE en CONTOUR reeks zijn ook beschikbaar in een flexibele uitvoering, met uitzondering van de overzetplinten. Ideaal voor gebogen muren! Vraag ons vrijblijvend de mogelijkheden, we helpen u graag.
 

STYQX adviseert en komt bij u thuis!
Wij kunnen u goed adviseren om uw woning te voorzien van plinten en deze te combineren met kroonlijsten en wandlijsten. Wij komen bij u thuis in heel Nederland en België met onze samples en ideeën! 

Alle producten van Orac Decor® en Arstyl® kunt u bij ons bestellen. Door ruime voorraad bij onze leveranciers kunnen wij alle producten snel leveren.

De vloerplinten kunnen door onze vakman bij u thuis gemonteerd worden. Wij zijn natuurlijk gecertificeerd door Orac Decor®, zo bent u er zeker van dat er werk van hoge kwaliteit geleverd wordt. STYQX heeft alles onder 1 dak en ontzorgt u compleet!
 

Kunnen wij u helpen? Vraag het Jelle:

 

Uw vraag :
Naam :
E - mail :