Hoekstukken

Voor uw wandlijsten

STYQX is de website aan het bijwerken met nieuwe content, wij zijn momenteel druk bezig om u te kunnen voorzien van specifieke product informatie.

Heeft u een vraag over het product dat u zocht? Neem dan contact met ons op!


Uw vraag :
Naam :
E - mail :
De kaders die gecreëert kunnen worden met wandlijsten kunt u extra decoreren of op laten vallen met deze prachtige hoekstukken en ornamentjes.

Klassiek
Mooie gebogen hoekstukken voor the finishing touch. Ook mooi te combineren met bijhorende ronde of vierkante ornamentjes.

                  

BA'ROCK en geornamenteerd
Wandlijst ornamenten zijn een ware toevoeging voor kaders op de muur of het plafond. Het kleinste geornamenteerde hoekstukje is de P8030A en is slechts 13,2 x 13,2 x 1,7 cm. De zachte krullen van dit ornament geven de ruimte een verfijnde uitstraling. De P3020A is rijkelijk versiert met acanthus bladeren en heeft een afmeting van 42,5 x 42,5 x 4,0 cm

                  

Sfeerimpressie van een eindresultaat
In deze klassieke ruimte is er gebruik gemaakt van wandlijst P8030 in combinatie met hoekstuk P8030A voor de kaders op de muur. De kaders worden horizontaal onderbroken met wandlijst P9010. De muur is afgewerkt met vloerplint CONTOUR SX118. Als kroon op dit prachtige geheel is kroonlijst C217 gemonteerd. 
 

 

STYQX adviseert en komt bij u thuis!
Wij kunnen u goed adviseren om uw woning te voorzien van wandlijsten met hoekstukken, ook komen wij bij u thuis heel Nederland en België met onze samples en ideeën! 

Alle producten van Orac Decor® en Arstyl® kunt u bij ons bestellen. Door ruime voorraad bij onze leveranciers kunnen wij alle producten snel leveren.

De hoekstukken kunnen door onze vakman bij u thuis gemonteerd worden. Wij zijn natuurlijk gecertificeerd door Orac Decor®, zo bent u er zeker van dat er werk van hoge kwaliteit geleverd wordt. STYQX heeft alles onder 1 dak en ontzorgt u compleet!
 

Kunnen wij u helpen? Vraag het Jelle:

 

Uw vraag :
Naam :
E - mail :