HERITAGE wandlijsten

Statig en klassiek

Er zijn 2 typische HERITAGE wandlijsten, deze kunt u multifunctioneel toepassen in uw ruimtes. Zo ook bijvoorbeeld als kader of deuromlijsting.

 

Orac Decor® HERITAGE wandlijst eenvoudig bestellen bij STYQX


U kunt HERITAGE wandlijsten en alle andere producten eenvoudig berekenen en bestellen in onze webshop (kroonlijsten-elementen.nl). De aanbevolen lijm en de optie 'Montage aan huis' zijn eenvoudig mee te bestellen.

 

Subtiele wandlijst voor een Engels landelijk interieur


Door zijn geringe afmetingen is de DX174 erg goed toe te passen in een HERITAGE interieur waar de kleinere kroonlijsten gebruikt worden.

Orac Decor® DX174

Afmeting: 6,0 x 2,2 cm

Prijs p/m 1 : 

Statige wandlijst voor een luxe klassiek interieur
De DX170 heeft een sterke welving en is de grotere versie van de DX174. Deze grote wandlijst met een breedte van bijna 12 cm is perfect te combineren met een grote HERITAGE kroonlijst. In combinatie met plineut D330LR is het mogelijk om een vloerplint perfect aan te laten sluiten.

Orac Decor® DX170

Afmeting: 11,9 x 3,2 cm

Prijs p/m 1 : 

Een rozet om het interieur helemaal klassiek af te maken
Maak het geheel compleet met een stijvolle rozet, de R08 of de R40, op uw plafond!

Geproduceerd van de beste grondstoffen!
De wandlijsten zijn gemaakt van hoogwaardige PU, die de kwaliteitskenmerken van kunststof combineren met de uitstraling van gips. Onze wandlijsten zijn licht van gewicht, schok- en waterbestendig én direct overschilderbaar in tegenstelling tot wandlijsten van gips, die zijn zwaar en breekbaar!

Ontdek het hele assortiment!
U heeft enorm veel keuze uit verschillende afmetingen en modellen, bekijk het hele assortiment in de catalogus. Combineer uw HERITAGE wandlijsten met bijpassende kroonlijsten en vloerplinten!

 

HERITAGE wandlijsten kopen?


Heeft u al een keuze kunnen maken uit 1 van de wandlijsten of wilt u voor meerdere wandlijsten een prijs ontvangen? Vraag eenvoudig uw offerte aan!