3D wall covering van Orac DecorĀ®

Nieuw en hip!

Orac Decor® heeft 3 nieuwe producten ontwikkeld die u kunt gebruiken om uw hele wand of een gedeelte van u wand te coveren! Wij houden van dit nieuwe fenomeen en inspireren u graag. Deze nieuwe en hippe producten zullen erg mooi staan in uw interieur. Het mooie van deze wall covering is dat het zeer veelzijdig toegepast kan worden. Door de lengte van 200 cm en de breedte van maar liefst 25 cm is er snel een muur bekleedt! De bewezen thermische en akoestische isolerende eigenschappen zijn een bijkomend voordeel.

Multifunctioneel product
Met de Zigzag, Valley en de Hill zijn de mogelijkheden werkelijk onbeperkt, we laten onze creativiteit even spreken en geven een paar voorbeelden waar of hoe het toegepast kan worden:
 
  • Gehele wand of ruimte bekleden met eenzelfde product, zo houdt u eenheid en rust in uw ruimte ondanks het patroon van de wall covering.
  • Gedeelte van een wand bekleden, zo ontstaat er een hippe lambrisering, dit kan onder, midden of boven aan de wand.
  • Naast de wall covering verticaal of horizontaal toe te passen is het zeker zo gaaf om het diagonaal te monteren. Daarmee krijgt u een onverwacht super gaaf effect.
  • Wall covering zou eigenlijk ook ceiling covering moeten heten, het is namelijk uitstekend te gebruiken op het plafond. Door de covering op het plafond te monteren creëert u absoluut iets unieks waar menig mond van open zal vallen!


Wall covering voor uw ruimte:

Zigzag
De naam zegt het eigenlijk al, het zigzag-profiel kenmerkt de unieke Zigzag van Orac Decor®. Deze wall covering is ontworpen door Orio Tonini. Met de Zigzag en afwerklijst CX190 maakt u eenvoudig een opvallende lambrisering.

Productnaam: W108
Afmeting: 25,0 x 200,0 cm
Diktemax: 1,8 cm

3D wall covering Zigzag W1083D wall covering Zigzag W108 toegepast in een gang

Valley
Met de holle vormen van de Valley kunt u uw creativiteit de vrije loop laten en deze gebruiken voor uw eigen ontwerp. Maak een uniek kunstwerk op uw wand of plafond dat aansluit bij u en uw interieur, werk het geheel af met leuke kleuraccenten en geniet van het resultaat.

Productnaam: W109
Afmeting: 25,0 x 200,0 cm
Diktemax: 1,2 cm

3D wall covering Valley W1093D wall covering Valley W109 toegepast in een keuken

Hill
Een mooie wall covering met een repetitief design, dat is hip en trending! De Hill, ontworpen door Orio Tonini, voegt extra design en dimensie toe aan uw ruimte. 

Productnaam: W110
Afmeting: 25,0 x 200,0 cm
Diktemax: 1,6 cm

3D wall covering Hill W1103D wall covering Hill W110 toegepast in een badkamer
 

Voordelen van 3D wall covering: 


 

Lichtgewicht : geproduceerd van een kwalitatieve polyurethaan met een hoge dichtheid.
Eenvoudige montage : indien nodig kunt u de wall covering passend maken met een scherpe fijne handzaag. 
Behandeld met primer : u kunt de wall covering direct in de gewenste kleur schilderen, zo heeft u snel een mooi eindresultaat!
Water- en schokbestendig : bij normaal gebruik ontstaan er geen deuken in de elementen, ook is de wall covering bestand tegen water.
Termiet resistent : de wall covering wordt niet aangetast door termieten.
Thermisch en akoestisch isolerend: geluid wordt geabsorbeert en de ruimte thermisch geïsoleerd met wall covering.


Waarom is wall covering gemaakt van polyurethaan?
Dit is een kwalitatief goede kunststof soort en vele malen beter dan hout of gips. Omdat hout en gips bijvoorbeeld makkelijk gaan scheuren door werking van het materiaal en de ondergrond. Bij het zagen van de wall covering komt er geen tot nauwelijks stof vrij. Met het verwerken van hout of gips moet u rekening houden met de grote hoeveelheden stof die vrij komt en dat is slecht voor uw gezondheid. Ook is het prettig dat de wall covering lichtgewicht is.

Waar koop ik de Zigzag, Valley of de Hill?
Natuurlijk bij ons, STYQX! Mocht u al weten wat u wilt creëren met de wall covering, dan kunt u gemakkelijk een offerte aanvragen. Weet u nog niet precies wat u wilt, hoeveel, hoe of waar u de wall covering het mooiste toe kunt passen in uw huis, vraag dan vrijblijvend advies. We denken graag met u mee en zitten bomvol originele ideeën!

Kan ik de wall covering zelf monteren?
Ja dat kan, mits u de juiste kennis en goed gereedschap heeft die benodigd zijn om de producten te verlijmen en indien nodig te verzagen. De montage kunt u natuurlijk ook door STYQX uit laten voeren, onze vakman staat voor u klaar!
 

Bestel 'em gratis.. de samplebox
De wall covering thuis bekijken? We hebben voor u een samplebox met proefstukjes van de Zigzag, Valley en de Hill. Samen met enkele lijstjes die gebruikt kunnen worden om 3D wall covering te onderbreken of netjes af te kunnen werken. De samplebox is gratis en wordt binnen 2 werkdagen bij u thuis bezorgt!

Waar mogen wij de samplebox naar toe sturen?

Naam :
Straat :
Postcode :
Woonplaats :
Telefoon nr :
E - mail :