Orac Decor® Trapezium

Te gekke vorm, hoe draait u 'em?

Leuke en gekke vorm die op allerlei manieren gebruikt kan worden. De Trapezium heeft een hoge en een lage kant, door de elementjes verschillende kanten te draaien en tegen elkaar aan te leggen ontstaat er een prachtig reliëf.
 

Trendy wanddecoratie

Met de Trapezium kunt u uw wand of plafond naar hartelust decoreren. De mogelijkheden zijn bijna onbeperkt. De elementen laten zich makkelijk verlijmen op uw muur, zo gedaan dus. Leuk kleurtje erop en klaar!
 

Orac Decor® Trapezium eenvoudig bestellen bij STYQX

U kunt de Trapezium en alle andere producten eenvoudig berekenen en bestellen in onze webshop (kroonlijsten-elementen.nl). De aanbevolen lijm en de optie 'Montage aan huis' zijn eenvoudig mee te bestellen.
 

Orac Decor® Trapezium W101


Afmeting: 345 mm x 150 mm
Diktemax: 29 mm
​Materiaal: PU

Aanbevolen lijm: Decofix Pro of DecoFix Power
Service: 'Montage aan huis' beschikbaar
​Meer informatie

 

Voordelen van de Trapezium: 


 

Lichtgewicht: geproduceerd van een kwalitatieve polyurethaan met een hoge dichtheid.
Eenvoudige montage: indien nodig kunt u een element passend maken met een scherpe fijne handzaag. 
Behandeld met primer: u kunt de elementen direct in de gewenste kleur schilderen, zo heeft u snel een mooi eindresultaat!
Water- en schokbestendig: bij normaal gebruik ontstaan er geen deuken in de elementen, ook zijn de elementen bestand tegen water.
Termiet resistent: de elementen worden niet aangetast door termieten.

 

Waarom is de Trapezium gemaakt van polyurethaan?

Dit is een kwalitatief goede kunststof soort en vele malen beter dan hout of gips. Omdat hout en gips bijvoorbeeld makkelijk gaan scheuren door werking van het materiaal en de ondergrond. Bij het zagen van een Trapezium komt er geen tot nauwelijks stof vrij. Met het verwerken van hout of gips moet u rekening houden met de grote hoeveelheden stof die vrij komt en dat is slecht voor uw gezondheid. Ook is het prettig dat de Trapezium een lichtgewicht element is.
 

Kan ik de 3D elementen zelf monteren?

Ja dat kan, mits u de juiste kennis en goed gereedschap heeft die benodigd zijn om de producten te verlijmen en indien nodig te verzagen. De montage kunt u ook door STYQX uit laten voeren, onze vakman staat voor u klaar!
 

Waar koop ik een Trapezium W101?

Natuurlijk in onze webshop! Mocht u al weten wat u wilt creëren met de Trapezium, dan kunt u uw bestelling plaatsen. Weet u nog niet precies wat u wilt, hoeveel, hoe of waar u de elementen het mooiste toe kunt passen in uw huis, vraag dan vrijblijvend advies. We denken graag met u mee en zitten bomvol originele ideeën!