Overzetplinten

Handig voor snel resultaat!

De SQUARE, CASCADE en CONTOUR zijn ook als overzetplint verkrijgbaar. Handig voor een snelle renovatie van een ruimte. Oude plinten verwijderenis niet meer nodig, dat bespaart u een hoop tijd en rommel. U kunt direct aan de slag!

De 3 overzetplinten kenmerken zich door de uitsparing aan de achterzijde van de plint. Hiermee kan de plinten goed over een bestaande plint gemonteerd worden. U heeft ook de mogelijkheid om kabels weg te werken.
Vloerplint SX171


SQUARE SX171

Afmeting: 10,0 x 2,2 cm
Bestaande plint maximaal: 8,8 x 1,4 cm


Vloerplint SX185


CASCADE SX185

Afmeting: 12,0 x 2,5 cm
Bestaande plint maximaal: 9,5 x 1,7 cm

Vloerplinten SX186


CONTOUR SX186 

Afmeting: 13,8 x 2,2 cm
Bestaande plint maximaal: 9,9 x 1,7 cm
Geproduceerd van de beste grondstoffen!
De plinten zijn gemaakt van hoogwaardige PU, die de kwaliteitskenmerken van kunststof combineren met de uitstraling van hout en gips. Onze plinten zijn licht van gewicht, schok- en waterbestendig én direct overschilderbaar in tegenstelling tot plinten van gips, die zijn zwaar en breekbaar! 

Overzetplint kopen? 
Heeft u al een keuze kunnen maken uit 1 van deze plint of wilt u voor verschillende plinten een prijs ontvangen? Vraag eenvoudig uw offerte aan!
 

STYQX adviseert en komt bij u thuis!
Wij kunnen u goed adviseren om uw woning te voorzien van overzet plinten, ook komen wij bij u thuis heel Nederland en België met onze samples en ideeën! 

Alle producten van Orac Decor® en Arstyl® kunt u bij ons bestellen. Door ruime voorraad bij onze leveranciers kunnen wij alle producten snel leveren.

De overzet plinten kunnen door onze vakman bij u thuis gemonteerd worden. Wij zijn natuurlijk gecertificeerd door Orac Decor®, zo bent u er zeker van dat er werk van hoge kwaliteit geleverd wordt. STYQX heeft alles onder 1 dak en ontzorgt u compleet!
 

Kunnen wij u helpen? Vraag het Jelle:

 

Uw vraag :
Naam :
E - mail :