HIGH LINE plinten

Small, medium, big

De pure vorm en de perfecte proporties maken de HIGH LINE plinten de ideale overgang tussen vloer en wand. Ongeacht de stijl van uw interieur. Deze vloerplinten zijn niet geschikt als overzetplint. De vloerplinten passen perfect bij STEPS kroonlijsten en STEPS wandlijsten.

HIGH LINE plinten kenmerken zich door de moderne uistraling en het getrapte design. Door de holle ruimtes aan de achterzijde van de plint is het mogelijk om direct kabels weg te werken.
Vloerplint SX187


SX187

Afmeting: 7,5 x 1,2 cmVloerplint SX180


SX180

Afmeting: 12,0 x 1,6 cmVloerplint


SX181

Afmeting: 20,0 x 2,2 cm
Gratis samplebox, bestel 'em in 3 minuten!
Nieuwsgierig geworden hoe moderne plinten bij u thuis zullen staan? Bestel gratis een doosje vol inspiratie!

Geproduceerd van de beste grondstoffen!
De plinten zijn gemaakt van hoogwaardige PU, die de kwaliteitskenmerken van kunststof combineren met de uitstraling van hout en gips. Onze plinten zijn licht van gewicht, schok- en waterbestendig én direct overschilderbaar in tegenstelling tot plinten van gips, die zijn zwaar en breekbaar! 

HIGH LINE plint kopen? 
Heeft u al een keuze kunnen maken uit 1 van deze plint of wilt u voor verschillende plinten een prijs ontvangen? Vraag eenvoudig uw offerte aan!
 

STYQX adviseert en komt bij u thuis!
Wij kunnen u goed adviseren om uw woning te voorzien van HIGN LINE plinten, ook komen wij bij u thuis heel Nederland en België met onze samples en ideeën! 

Alle producten van Orac Decor® en Arstyl® kunt u bij ons bestellen. Door ruime voorraad bij onze leveranciers kunnen wij alle producten snel leveren.

De HIGN LINE plinten kunnen door onze vakman bij u thuis gemonteerd worden. Wij zijn natuurlijk gecertificeerd door Orac Decor®, zo bent u er zeker van dat er werk van hoge kwaliteit geleverd wordt. STYQX heeft alles onder 1 dak en ontzorgt u compleet!
 

Kunnen wij u helpen? Vraag het Jelle:

 

Uw vraag :
Naam :
E - mail :