CONTOUR plinten

De énige echte monumentenplint!

Deze klassieke plint heeft zachte krullen gecombineerd met een prachtig ontwerp. De CONTOUR vloerplinten passen erg goed bij de BA'ROCK kroonlijsten en de BA'ROCK wandlijsten, maar passen ook perfect bij HERITAGE kroonlijsten en HERITAGE wandlijsten. Door de holle ruimtes aan de achterzijde van de plint is het mogelijk om direct kabels weg te werken.
Vloerplint SX165


SX165

Afmeting: 6,9 x 1,1 cmVloerplint SX173


SX173

Afmeting: 10,0 x 1,6 cmVloerplint SX118


SX118

Afmeting: 13,8 x 1,8 cmVloerplinten SX186


SX186 overzetplint

Afmeting: 13,8 x 2,2 cm
Bestaande plint maximaal: 9,9 x 1,7 cmGratis samplebox, bestel 'em in 3 minuten!
Nieuwsgierig geworden hoe monumenten plinten bij u thuis zullen staan? Bestel gratis een doosje vol inspiratie!

Geproduceerd van de beste grondstoffen!
De plinten zijn gemaakt van hoogwaardige PU, die de kwaliteitskenmerken van kunststof combineren met de uitstraling van hout en gips. Onze plinten zijn licht van gewicht, schok- en waterbestendig én direct overschilderbaar in tegenstelling tot plinten van gips, die zijn zwaar en breekbaar! 

CONTOUR plint kopen? 
Heeft u al een keuze kunnen maken uit 1 van deze plint of wilt u voor verschillende plinten een prijs ontvangen? Vraag eenvoudig uw offerte aan!
 

STYQX adviseert en komt bij u thuis!
Wij kunnen u goed adviseren om uw woning te voorzien van CONTOUR plinten, ook komen wij bij u thuis heel Nederland en België met onze samples en ideeën! 

Alle producten van Orac Decor® en Arstyl® kunt u bij ons bestellen. Door ruime voorraad bij onze leveranciers kunnen wij alle producten snel leveren.

De CONTOUR plinten kunnen door onze vakman bij u thuis gemonteerd worden. Wij zijn natuurlijk gecertificeerd door Orac Decor®, zo bent u er zeker van dat er werk van hoge kwaliteit geleverd wordt. STYQX heeft alles onder 1 dak en ontzorgt u compleet!
 

Kunnen wij u helpen? Vraag het Jelle:

 

Uw vraag :
Naam :
E - mail :