STEPS wandlijsten

Verschillende wandlijsten kunnen heel goed gecombineert worden met STEPS kroonlijsten en vloerplinten. Al deze wandlijsten kunt u multifuntioneel toepassen in uw interieur, bijvoorbeeld als kader of deuromlijsting.

Geproduceerd van de beste grondstoffen!
De wandlijsten zijn gemaakt van hoogwaardige PU, die de kwaliteitskenmerken van kunststof combineren met de uitstraling van gips. Onze wandlijsten zijn licht van gewicht, schok- en waterbestendig én direct overschilderbaar in tegenstelling tot wandlijsten van gips, die zijn zwaar en breekbaar! 

Fijne wandlijst
De P7070 heeft een getrapt design en is 7,4 x 2,2 cm groot. Zeer geschikt voor een fijne afwerking in uw interieur. Naar uw smaak kunt u deze horizontaal of in kader toepassen in uw ruimte.
Wandlijst P7070


Subtieler bestaat niet
Met de P9900 haalt u de subtielste wandlijst in huis die matcht met de overige STEPS lijsten. De wandlijst is 8,0 cm breed en slecht 1,0 cm dik.
Wandlijst P9900


Vlakke wandlijst
Met een afmeting van 8,4 x 1,5 cm is deze wandlijst een mooi midden maatje in de STEPS serie en kan zowel horizontaal als verticaal op de wand gemonteerd worden.
Wandlijst P5051


Hoge strakke wandlijst

Een eenvoudig lineair patroon zorgt voor een elegante afwerking op de wand. De P5050 is 20 cm hoog en horizontaal toegepast op de muur staat erg mooi bij een grote STEPS kroonlijst. 
Wandlijst P5050


Gratis samplebox, bestel 'em in 3 minuten!
Nieuwsgierig geworden hoe STEPS wandlijsten bij u thuis zullen staan? Bestel gratis een doosje vol inspiratie!

Ontdek het hele assortiment!
U heeft enorm veel keuze uit verschillende afmetingen en modellen, bekijk het hele assortiment in de catalogus. Combineer uw STEPS wandlijsten met bijpassende kroonlijsten en vloerplinten!

STEPS wandlijsten kopen? 
Heeft u al een keuze kunnen maken uit 1 van de wandlijsten of wilt u voor meerdere wandlijsten een prijs ontvangen? Vraag eenvoudig uw offerte aan!

 

STYQX adviseert en komt bij u thuis!
Wij kunnen u goed adviseren om uw woning te voorzien van HERITAGE wandlijsten, ook komen wij bij u thuis heel Nederland en België met onze samples en ideeën! 

Alle producten van Orac Decor® en Arstyl® kunt u bij ons bestellen. Door ruime voorraad bij onze leveranciers kunnen wij alle producten snel leveren.

De HERITAGE wandlijsten kunnen door onze vakman bij u thuis gemonteerd worden. Wij zijn natuurlijk gecertificeerd door Orac Decor®, zo bent u er zeker van dat er werk van hoge kwaliteit geleverd wordt. STYQX heeft alles onder 1 dak en ontzorgt u compleet!
 

Kunnen wij u helpen? Vraag het Jelle:

 

Uw vraag :
Naam :
E - mail :